marți, 18 octombrie 2016

Ganache de prune cu bezea de ceai verde by Pascal Aussignac



Lucrurile simple sunt intotdeauna atat de bune! 

Am deosebita placere sa va invit sa il descoperim impreuna pe Pascal prin intermediul uneia dintre retetele lui, un desert care se potriveste perfect acestui crez, o reteta pe cat de simpla pe atat de extraordinara, cu ingrediente putine, curate, genial asociate.



File de vita, oase cu maduva, zabaione de stridii si ciuperci king oyster by Pascal Aussignac




Sa prepari o reteta dupa un chef de stele Michelin, precum Pascal Aussignac, este o senzatie cu totul aparte...
In primul rand, pe masura ce inaintam in prepararea retetei, intram incetul cu incetul in atmosfera si valtoarea bucatariei unui restaurant de top. Complexitatea preparatului, timpii de executie care se intrica si se suprapun imi dau o idee asupra efortului care trebuie depus in bucatarie pentru a putea pune pe masa unui client un asemenea preparat...



duminică, 16 octombrie 2016

Gogosi bio cu maia de World Bread Day 2016



Hmmm dragilor, a cam trecut ceva vreme de cand nu am mai avut ragazul sa povestim, nu stiu daca voi ne-ati simtit lipsa, insa noua tare ne-a fost dor de voi, de timpul petrecut pe blog si tare mult mi-am dorit sa treaca perioada agitata de inceput de toamna, sa reintram in programul obisnuit si sa regasim momentele atat de placute impreuna!