vineri, 17 iunie 2016

Bucataria Lidl cauta cea mai talentata familie pasionata de gatit



Buna ziua Daiana & Cosmin,

Va multumim pentru initiativa de a va inscrie in preselectia din Timisoara din cadrul concursului de gatit “Bucataria Lidl cauta cea mai talentata familie de bucatari”.

Pe aceasta cale, va informam cu bucurie ca ati fost selectati pentru a participa in competitie. Felicitari!

Locatia de desfasurare a evenimentului din Timisoara este Piata Iancu Huniade (parcarea Modex), in zilele de 18 si 19 Iunie 2016 



Asa incepe mailul de cofirmare a depasirii primei etape de preselectie on-line adresat echipei Simplusibun pentru sesiunea de livecooking din Timisoara...

Dragi prieteni va invitam cu mult drag maine, in p-ta Iancu Huniade (parcarea Modex) sa ne sustineti si incurajati (cu siguranta avem mare nevoie, fiind prima noastra participare la un concurs de gatit), pentru mai multe detalii, informatiile sunt aici.

UPDATE: Farfuria noastra de astazi, curcan cu vinete, imediat dupa degustare! Tema a fost usor neasteptata, insa dupa ce am depasit stressul initial, ne-am simtit extraordinar de bine gatind in cea mai mare bucatarie mobila din Romania, bucataria Lidl!


Va invitam maine, duminica 19.06, incepand cu orele 18,00 sa ne sustineti in numar cat mai mare in marea finala din Timisoara, echipa castigatoare urmand sa participe la Bucuresti in toamna la finala pe tara!

Atmosfera din timpul concursului a fost una foarte faina, organizarea este impecabila, pe langa bucataria mobila unde concurentii gatesc contra cronometru, sunt  amenajate corturi cu activitati amuzante pentru copii si adulti, sound-ul este perfect, se filmeaza si se fac fotografii profesionale, intr-un cuvant chiar merita sa veniti, promit ca nu o sa va para rau!

Ce spuneti it's a deal, ne bazam pe voi?

Va asteptam cu mult drag, alaturi de Chef Florin Dumitrescu si Andrei numaistiucumilcheama, 
D&C





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu