duminică, 20 ianuarie 2013

In asteptarea lui 29...02...


Dragilor, intotdeauna am fost fascinata de acea zi din an care apare si dispare cu o regularitate precisa, o zi deosebita, unica, a carui existenta am considerat-o anul trecut ocazia ideala de a ne inaugura blogul, o zi care ramane cu siguranta in memoria fiecaruia dintre noi, asa cum ne-ar face cea mai mare placere sa reusim si noi sa ramanem prin intermediul blogului nostru in inima si in sufletul vostru.

Am pornit la drum mai in gluma, mai in joaca, cu singurul gand de a incerca sa punem in centrul atentiei obiceiul de a gati in casa, folosind ingrediente de cea mai buna calitate, pe cat posibil din vecinatate, prin metode clasice, simplu si bun, fara sa ne gandim ca intr-o perioada atat de scurta vom ajunge sa primim atat de multi prieteni in casuta noastra virtuala sau ca parerea noastra va fi ascultata si impartasita in asemenea masura.

Sustinem cu toate fortele alimentatia simpla, sanatoasa, echilibrata, fara excese de nici un fel, fara diete sau costrangeri, care nu isi au rostul atata timp cat nu se exagereaza in nici un fel, iar calea aleasa este cea de mijloc, intr-un balans perfect cu miscarea si natura inconjuratoare.

Incet, incet, sau mai corect, as putea spune mult prea repede, timpul a trecut, si iata ca ne apropiem de aniversarea primului nostru anisor in lumea culinara virtuala, de aceea, ne-am gandit drept multumire pentru fidelitatea cu care ne urmariti, sa va oferim, cu toata dragostea, niste cadouri dulci, nepretuite si sa incercam sa aflam cu aceasta ocazie, daca am reusit sau nu sa ne indeplinim obiectivele cu care am pornit la drum.

Premiile constau in doua tortulete ciocolatoase, marca Simplu si bun, (18 si 10 cm), pe care vi le vom oferi prin tragere la sorti in data de 01.03.2013, voua, prietenilor nostri dragi, de aceea va rugam sa ne lasati un comentariu la acest post, care sa contina numele dvs.complet, adresa de mail si raspunsul la urmatoarele intrebari:

1. Cum ne-ati descoperit?
2. Ce va atrage in mod deosebit la blogul nostru?
3. Care este reteta testata, preferata?

Pentru ca nu mi-au placut niciodata constrangerile, nu va vom conditiona participarea la concurs de un "like" acordat paginii noastre de Facebook, dar sunt convinsa ca ni-l veti darui de buna voie daca blogul nostru v-a convins.

Acestea fiind spuse, declaram concursul inceput pentru ca abia asteptam sa aflam parerile voastre sincere si sa vedem incotro vor pleca tortuletele!

PS: Tortul din imagini a fost facut si el tot intr-o joaca de-a fondantul si ciocolata, de aceea mi s-a parut mai mult decat sugestiv pentru acest post...







48 de comentarii:

  1. Cum v-am descoperit? Zau ca nu imi mai amintesc, insa cert este ca am impresia ca ne cunoastem de o viata.
    Impartasesc si eu aceeasi pasiune pentru mancarea preparata din ingrediente simple si de cea mai buna calitate, iar ceea ce ma tine aproape de voi si de blogul vostru este tocmai aceasta arta de a transforma cateva ingrediente simple in preparate de inalta clasa. Uneori gasesc inspiratie in retetele si in preparatele voastre, alte ori privesc uimita la fotografiile pline de viata care de fiecare data spun cate o poveste plina de mister, insa de fiecare data va citesc cu placere si cu bucurie.
    Am gasit aici, in casuta voastra, o multime de retete minunate, iar cea care mi-a ramas intiparita in minte este reteta inghetatei de vanilie: atat de simpla si cu toate astea de o consistenta exemplara! Inca mai testez diverse tipuri de smantana, pentru ca inca nu am atins perfectiunea, dar am asa o presimtire ca nu mai e mult :)
    Eu va urez sa ne incantati privirea si sufletul inca multi ani de acum inainte, si va trimit o calda imbratisare de pe meleaguri Londoneze!

    Cu drag,
    Andra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumim din suflet Andra draga mea, desi nu ne-am intalnit niciodata si eu am aceeasi senzatie ca ne cunoastem de o viata, abia astept sa ne vedem!
      Numarul tau la tombola va fi 1!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumim frumos, simplitatea are intotdeauna o eleganta aparte!Va mai asteptam cu drag pe la noi!
      Numarul dvs. la tombola va fi 2.

      Ștergere
  3. Eu v-am descoperit unde altundeva decat pe Facebook, unde aveti Like si de la mine, si va indragesc deja, urmarind cu sufletul la gura fiecare postare si fotografie, imi plac la maxim! Imi place "Simplu si bun" pentru ca este simplu si bun! Inca nu am incercat nici o reteta postata de voi, dar reteta de maia incercata de voi va fi prima pe lista!
    Va doresc multi ani de inspiratie, retete si fotografii frumoase si fie ca in 29.02.2016 sa va uram toate astea chiar la ceas aniversar!

    La multi ani!
    Diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult de tot Diana,pentru complimente si urari, ma bucur mult daca am reusit sa-ti transmit microbul painii cu maia , abia astept sa imi spui daca iti reuseste experimentul si chiar te rog sa ma bazai daca cumva te impotmolesti!
      Numarul tau la tombola va fi 3.

      Ștergere
  4. Felicitari, atat pentru retetele minunate cat si pentru prezentare!
    Acest blog deschide noi orizonturi catre o alimentatie sanatoasa si plina de savoare.
    La Multe Like-uri!
    Cu drag,
    Krisztina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult Krisztina, venind din partea ta, aprecierile valoreaza si mai mult!
      Numarul tau la tombola va fi 4.

      Ștergere
  5. Felicitari pentru tot ce ati facut pana acum si la cat mai multe de aici inainte!

    1. Cum ne-ati descoperit?
    Cred ca am vazut comentarii lasate de voi pe la alte bloguri. Am ajuns la voi pe blog din curiozitate... si acum sunt "hooked" :)
    2. Ce va atrage in mod deosebit la blogul nostru?
    Eleganta si rafinamentul preparatelor si fotografiilor (Nu exagerez cu nimic aici!).
    3. Care este reteta testata, preferata?
    Am incercat de la voi:
    - Pere cu gorgonzola si miere de rapita
    - Lasagna cu pere si branza
    Amandoua au fost excelente

    Stau un pic mai departe asa ca nu o sa particip la concurs :)

    Un pic de curiozitate : Cum functioneaza echipa Simplu si Bun? Aveti specializari de genul: gatit, prajituri, fotografii, etc sau sunt facute in mod egal \ aleatoriu?

    Nici ca se putea alege altceva care sa exemplifice mai bine blogul voastra decat tortul asta... realizare si fotofrafie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cornel, iti multumim din suflet pentru cuvintele atat de frumoase, e o placere sa stim ca cineva de departe ne viziteaza cu atata drag!
      Diviziunea muncii in cadrul echipei Simplusibun sta cam asa : gatit si poze exclusiv Cosmin, torturi (inclusiv decoratiuni), prajituri si paine exclusiv Daiana, iar de partea de secretariat ne ocupam cu randul...
      Nici nu m-am gandit cand am ales poza tortului pentru acest post la simbolistica , a fost un tort obisnuit facut intr-o zi obisnuita, despre care nu prea aveam ce sa scriu, multumesc frumos <3 !
      Numarul tau la tombola va fi 5.

      Ștergere
  6. Felicitari pentru ceea ce ati reusit sa faceti intr-un anisor si la cat mai multe postari deosebite asa cum ne-ati obisnuit pana acum. Cum v-am descoperit? Sincer nu imi mai amintesc, cred ca dintr-o intamplare fericita, spun eu, deoarece de cum v-am pasit pragul am devenit "de-al casei", ca sa spun asa, in sensul ca ma intorc mereu cu drag, stiind ca voi gasi cu singuranta o reteta rafinata care sa ma inspire in niste imagini deosebite. Na', sa vad eu cum mai scapati de mine acum :P. Mi-au placut la nebunie Perele cu gorgonzola si miere de rapita si Lasagna cu flori de dovleac si somon. Am pe lista ciupercutele cu somon ;)

    Keep up the good work!!!

    Ca si TWO stau putin cm departe asa ca nu voi participa la concurs.
    Felicitari pentru fotografii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana iti multumim mult de tot!
      Doamne fereste de ce sa ne dorim sa ne scapam de tine, te asteptam cu mult , mult drag sa ne treci pragul ori de cate ori iti va face placere , vei fi intotdeauna binevenita speram ca te vei simti in continuare ca acasa!
      Numarul tau la tombola va fi 6.(Gasim noi o varianta sa va trimit torturile tie sau lui TWO in cazul in care norocul va surade...)

      Ștergere
  7. Vreau sa va felicit sincer pentru tot ce ati reusit anul asta. Sa fiu mai exact: preparate excelente + fotografii de exceptie.
    La multi ani frumosi si deliciosi de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos Mihai, numarul tau la tombola va fi 7.

      Ștergere
  8. La cat mai multi anisori , plini de retete minunate si multe cadre superbe !!
    Daca-mi aduc bine aminte , v-am descoperit prin intermediul Amei cu a sa provocare la care am ales si am facut reteta de :http://catkitchen.wordpress.com/2012/05/19/provocarea-secreta-pappardelle-cu-dovlecei-si-ghebe/ de care am fost tare incantata , insa nu pot spune ca aveti vreo reteta care sa nu-mi placa .Toate sunt extrem de frumos prezentate si sunt convinsa ca sunt si extrem de delicioase !!
    Iuffff , ce ma face sa revin ? Imi place ca prin intermediul pozelor , evadez putin in casuta voastra frumoasa , iar gradina prezentata in postarea rondului de dimineata m-a lasat fara suflare !!! <3 .... ca sa nu mai vb de masa veche cu ale sale minunate taieturi de care m-am indragostit pe veci !!!!
    Va imbratisez cu drag !!
    PS.As avea rugamintea sa nu luati in considerare comentariul meu ptr concurs !! ;) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Adina, iti multumim din suflet, te asteptam cu mult drag sa evadezi ori de cate ori iti doresti tu in casuta noastra virtuala sau reala, in gradina noastra draga, sa stai la una dintre mesele noastre , care iti plac (ca si noua dealtfel) atat de mult!
      Nici nu intra in discutie sa nu participi la tombola, numarul tau fiind 8.

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Carmen, numarul tau la tombola va fi 9!

      Ștergere
  10. Un drum frumos sa aveti si de aici inainte si sa nu renuntati la stilul "simplu si bun"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumim mult de tot Gabriela, este o promisiune , nu vom renunta, este tot ceea ce ne defineste in bucatarie si nu numai!
      Numarul tau la tombola va fi 10.

      Ștergere
  11. Theodor Martonosy16 februarie 2013, 16:56

    Va admir de pe Facebook, iar fotografiile voastre sunt grozave ca si torturile. Am admirat tortul lui Lucas si altele, dar nu am facut nicio retea inca. Poate la vara voi face inghetata ca mai gatesc cu mama uneori, cel mai mult in vacanta. Mie imi plac si fotografiile si preparatele voastre si imi vine sa le mananc chiar daca sunt satul.
    Theo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos Theo, ne-ai facut unul dintre cele mai frumoase complimente pe care ni le-a facut cineva vreodata , esti un scump!
      Spor la gatit alaturi de mama!
      Numarul tau la tombola va fi 11.

      Ștergere
  12. V-am descoperit impartasind pasiunea comuna pentru painea naturala,facuta in casa.Apreciez importanta pe care o acordati in alegerea ingredientelor,cat mai naturale,intotdeauna de cea mai buna calitate.Calitatea face diferenta,fara exceptii.Nu pot sa nu remarc ca este un blog scris curat,elegant si si ilustrat de fotografii fara cusur.Daca am incercat vre-o reteta?Inghetata de vanilie nu mai lipseste din congelator!Va doresc sa "cresteti" ani buni de acum inainte,asa cum s-a intamplat in primul an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult Melania pentru avalansa de aprecieri, ma bucur din suflet ca am participat la acel atelier care ne-a schimbat viata , cred in aceeasi masura in care a facut-o si decizia de a avea acest blog culinar si am avut astfel ocazia sa ne intalnim!
      Te asteptam intotdeauna cu mult drag pe la noi!
      Numarul tau la tombola este 12.

      Ștergere
  13. La multi ani!

    Eu v-am descoperit la recomandarea Mayei. Ce bucurie! :) Imi place coltisorul vostru virtual pentru ca retetele imbina rafinamentul cu simplitatea, pentru maiestria fotografiilor si pentru finetea vorbelor. Se simte ca sunteti oameni calzi, cu bun simt si bun gust, si cred ca de aceea va atrageti prietenii.
    Pana acum nu am incercat nici o reteta de-a voastra, dar inca nu e timpul pierdut :)

    Si eu locuiesc departe, asa incat va rog sa nu ma luati in considerare pentru premiu.
    Cu drag, Anki

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru noi a fost o mare bucurie Anki sa ne descoperim reciproc, iti multumim mult de tot pentru complimentele atat de generoase la adresa noastra si a blogului, esti foarte draguta!
      Abia asteptam sa incerci o reteta de-a noastra si sa te intorci sa ne povestesti cum a fost!
      Nici nu se discuta, cum sa nu te iau in considerare pentru premiu?Ai numarul 13 (sper ca nu esti superstitioasa ca sarim peste el...)

      Ștergere
  14. La multi ani!

    Sper sa ne rasfatati in continuare cu retete de vis si fotografii splendide ale acestora.

    Multumim frumos si spor la treaba!

    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos Victor, cu siguranta o vom face si in continuare , e un angajament pe ni care l-am luat de la bun inceput , dar care s-a transformat intr-un privilegiu intre timp!
      Va multumim ca sunteti mereu alaturi de noi, este un sentiment extraordinar sa fii inconjurat de atatia oameni frumosi!

      Ștergere
  15. 1. am avut placerea de a va cunoaste personal, restul a venit natural
    2. calitatea produselor folosite in prepararea retetelor, montarea pe farfurie si nu in ultimul rand fotografiile care pun in valoare rezultatul
    3. Kaiserschmarrn

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumim pentru complimente, numarul tau la tombola este 14.
      Te asteptam cu drag sa incerci cat mai multe retete simple si bune si apoi sa te intorci sa ne impartasesti parerea ta, dupa ce le-ai facut!

      Ștergere
  16. Buna seara,
    V-am descoperit mai mult din cuvintele celor care va cunosc :). Sunteti o familie minunata, un exemplu pentru noi toti. Va admir foarte mult pentru tot ceea ce faceti si pot sa spun ca ati transmis cu multa caldura telul acestui blog, acela de a "genera deopotriva emotii si a trezi amintiri ascunse in cele mai indepartate colturi ale mintii noastre". Se vede, de departe, ca ati reusit sa impartasiti din pasiune. aceleasi emotii si cititorilor blogului, acesta fiind si raspunsul meu la cea de-a doua intrebare. Pentru ca pur si simplu ne simtim rasfatati cu aceste retete, ne delectam mereu cu cate o reteta postata de voi. Nu am una preferata in mod deosebit, toate au fost la fel de bune si gustoase.
    Acestea fiind spuse, va doresc LA MULTI ANI, sanatate, bucurii si la cat mai multe retete simple si bune pentru noi cititorii vostri!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult de tot! Atatea complimente frumoase ne onoreaza si ne dau impulsul de a merge mai departe , faptul ca am reusit sa strangem in jurul nostru atatia oameni fantastici, sunt dovada vie ca munca si eforturile noastre nu au fost zadarnice!
      Numarul alocat la tombola va fi 15.

      Ștergere
  17. Buna ziua,
    Felicitari pntru blog.V-am descoperit pe google+ si apoi pe facebook.
    Ce ma atrage? Totul!! Pozele foarte reusite (ma tot gandesc daca vreodata o sa reusesc si eu sa fac asemenea poze; poae faceti un curs online :)..), dar si montarea pe farfurie. Adevarati profesionisti!
    Am incercat guacamole si tiramisu fara oua pana acuma, dar de citit am citit destule retete si sunt pe lista de asteptare.
    Va pup!!!La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumim din suflet Lili, intotdeauna este loc pentru mai bine!
      Chiar ne gandim sa facem cursuri de fotografie si food styling, dar nu on-line, asa ca te asteptam cu drag la Timisoara in aceasta idee.
      Te pupam si noi si iti alocam numarul 16 la tombola.

      Ștergere
  18. Hmmm...cum v-am descoperit? Intram des pe un alt blog si acolo in lista de prieteni mi-a atras atentia un titlu:"Simplu si bun" care mi-a placut cum suna si am fost curioasa. Ceea ce am descoperit a fost ceva de genu' WOOOW...pozele care sunt foarte reusite demne de un profesionist, indiferent ca este vorba de mancare sau despre un trandafir plin de roua sau cum se invart norii pe cer,montarea bucatelor pe farfurie si nu in ultimul rand retetele care sunt deosebite.Am incercat Spanakopita si mi-a placut mult, si pot sa spun ca am o lista de retete pe care vreau sa le incerc.
    Acum la implinirea unui anisor va urez LA MULTI MULTI ANI!!!! si multa sanatate pentru a impartasi in continuare cu noi minunatele retete.Va urmaresc cu interes si pot sa spun ca am invatat multe de la voi, Ibi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ibi, iti multumim frumos, numele l-am ales intr-un impuls de moment , dar se pare ca a fost o decizie care mai apoi ne-a ajutat sa iesim putin din anonimatul unui inceput de drum in lumea atat de mare a blogurilor culinare.
      Ma bucur daca iti suntem o sursa de inspiratie, mai avem cale lunga pana la a fi profesionisti dar ne straduim sa facem lucrurile cat mai bine!
      Numarul tau va fi 17 la tombola.

      Ștergere
  19. ciau dragilor.
    nu mai stiu daca voi m-ati descoperit pe mine si in felul asta eu pe voi, dar stiu sigur ca la un moment dat am ajuns la blogul vostru de pe share-urile de pe facebook.
    si recunosc ca am fost super incantata de fotografii, de profilul vostru, de faptul ca sunteti timisoreni si nu in ultimul rand de simplitatea dar rafinamentul retetelor. Nu am incercat o reteta pas cu pas, dar m-am inspirat din combinatiile voastre de mai multe ori.

    va doresc cat mai multi ani in blogosfera, sa cresteti si sa ajungeti acolo unde va doriti, pastrand mereu prospetimea, entuziasmul si naturaletea cu care ati inceput.

    va imbratisez.

    (ps. pt ca eu am avut ocazia sa gust din tortul daianei si stiu cat e de absolut divin de delicios, initial m-am gandit sa nu particip la tragerea la sorti. dat gandindu-ma mai bine... vreau sa fiu egoista si sa particip ;)

    codruta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Ciao Codruta , asa este , noi am fost cei care te-am gasit , iar incantarea noastra a fost si mai mare sa te descoperim atat de aproape de noi!
      Datoram acestui blog privilegiul de a ne fi cunoscut, pentru ca nu impartim numai acelasi oras, dar si pasiunea pentru lucrurile bine facute , de calitate , pentru bucataria sanatoasa, traditionala si ingredientele de cea mai buna calitate!
      Intalnirea virtuala si mai apoi cea reala cu tine , ne-a schimbat viata in acelasi mod extraordinar in care a facut-o si acest blog , in urma cu una an.
      Te imbratisam cu mult drag si iti multumim din suflet , numarul tau la tombola va fi 18.

      Ștergere
  20. Buna ziua,
    1.V-am descoperit intamplator, o amica pe facebook am vazut ca a dat like unei fotografii si din curiozitate, am intrat si eu, pentru ca atunci cand vad un site de macaruri, dulciuri, hop si eu...imi place mereu sa incer ceva nou.
    2.Imi place la blogul dvs, pentru ca este asa cum l-ati numit "simplu si bun"
    aveti retete bune si simple de facut ;)
    3.Am preparat unul din preferatele mele deserturi si anume Tiramisu! mi-a iesit tare bun...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa imi scriu numele Elena Filipescu,si adresa de email: ellena.filipescu@yahoo.com

      Ștergere
    2. Va multumim mult de tot, este o adevarata incantare sa auzim ca odata ce ne-ati trecut pragul v-a placut ceea ce ati gasit la noi si ca reteta incercata a fost pe gustul dvs.
      Va mai asteptam cu drag pe la noi si va acordam numarul 19 la tombola.

      Ștergere
  21. robertkohl@gmail.com28 februarie 2013, 11:02

    Puneti pasiune si mult suflet in tot ce faceti.
    Va admir si ma bucur sa va cunosc. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robi draga, iti multumim din suflet!
      Bucuria de a ne cunoaste este impartasita, asa cum impartim si dragostea pentru natura si plante , iar ajutorul tau s-a facut simtit in spatele multora dintre retetele noastre , prin ingredientele deosebite , pe care ni le-ai daruit cu atata dragoste din minunata ta gradina! Doamne ajuta!
      Numarul tau la tombola va fi 20!

      Ștergere
  22. De cand v-am descoperit pe facebook va urmaresc postarile cu placere si interes. Ce ma atrage la blog este chiar idea de simplu si bun care pentru mine este idealul in materie de bucatarie. Apoi, sunt retetele minunat prezentate si pozele excelent realizate care dau o nota de eleganta si rafinament aparte. Am si incercat cateva retete, printre care Spanakopita si Tiropitas.
    Sincere felicitari si la cat mai multi ani si cat mai multe retete simple si bune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi nu sunt fan facebook (dimpotriva, motiv pentru care nici nu am un cont personal ... :) ) sunt nevoita sa recunosc ca acesta are si o latura pozitiva , ajutand la realizarea conexiunilor mult mai rapide intr-o plaja mai mare de oameni , decat s-ar face prin intermediul altor variante de comunicare.
      Va multumim mult pentru complimente si urari si va asteptam cu drag sa incercati cat mai multe retete simple si bune!
      Numarul alocat la tombola va fi 21.

      Ștergere
  23. Din fericire nu a fost cazul sa va descopar, pentru ca am primit de la bun inceput linkul blogului de la voi :P
    De atunci, blogul a devenit "biscuitul" ce-l servesc alaturi de cafeaua de dimineata. Imi place mult la blogul vostru faptul ca imbinati arta fotografiei cu arta gatitului. Mi-a ramas in suflet o poza cu o paine asezata intr-o rama goala de tablou, nu m-as fi gandit vreodata sa o aranjez astfel.
    Am incercat multe retete, dar favorita familiei este Pancake cu mere. Ca sa nu mai vorbesc de bucuria de a vedea reteta de Kaisersmarren, caci si noi suntem fani ai acestui desert si nu stiam cum sa-l prepar, asa ca ne multumeam sa-l servim doar cand mergeam in Austria. Acum l-am facut si acasa si a iesit delicios!
    Va uram din suflet "La Multi Ani!", sa ramaneti la fel de inspirati si daruti pasiunii voastre!

    Cu drag,
    Ela@&co.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este intotdeauna o placere sa aflam ca prietenii din lumea reala ne urmareasc cu atata interes si in spatiul virtual si ma bucur enorm sa aud ca suntem dulcele zilnic , servit primul , la cafeaua de dimineata, nici nu putem sa ne dorim mai mult!
      Va asteptam cu drag sa ne serviti in continuare dimineata , atunci cand planurile culinare pe ziua respectiva prind contur si sa incercati cat mai multe retete , va multumim din suflet pentru complimente si urari!
      Va acordam cu drag numarul 22.

      Ștergere