About

Acest blog va propune o reintoarcere la adevaratele valori, in lumea nebuna in care traim, la slow food, slow life, la familie, la natura. Vreau sa vorbim deasemenea despre fotografie, clipa traita, despre emotie, despre amintirile pe care atat mancarea cat si fotografia ni le aduc la suprafata...

Exista inca regiuni de pe glob, unde oamenii dau dovada zilnic de adevarate acte de curaj avand ca simpla  motivatie: procurarea hranei, un lucru de neconceput pentru societatea moderna.
Poate de aici si respectul pe care il au acesti oameni pentru hrana si natura.

In societatea moderna occidentala majoritatea oamenilor jongleaza doar cu ultimele nivele ale " Piramidei lui Maslow ", straturile de la baza se presupune ca sunt completate de mult....Oare ? Intrebarea mea este insa cu ce ? Sa ne readucem aminte care sunt primele 3 elemente din care este  formata baza piramidei, citez: " breathing, food, water ".
Cred ca nu putem vorbi despre " calitatea vietii " fara aer, mancare si apa de calitate si am convingerea ca fiecare dintre noi poate face cate ceva pentru a le imbunatatii.

Cu pasi mici... cu lucruri simple..
8 comentarii:

 1. Cu pasi mici...cu lucruri simlpe...! Sint alaturi de voi.

  RăspundețiȘtergere
 2. Un blog foarte frumos, va felicit din tot sufletul!
  Si noi suntem adeptii unei hrane curate si pe cat posibil gradinii sustenabile.
  Numai bine va doresc!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumim din suflet pentru tot, va mai asteptam cu mare drag pe la noi!
   Un sfarsit de saptamana minunat !

   Ștergere
 3. Si reintoarcerea la adevaratele valori presupune : scoici, letuca romana si altele?

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu m-am abonat! Imi place mult ideea blogului! Va doresc mult succes in continuare si poate ne vom cunoaste la un mom dat. :)

  RăspundețiȘtergere