luni, 2 decembrie 2013

Figurine fondant la licitatie in scop caritabil!


Dragilor, asa cum va anuntam saptamana trecuta, incepand de astazi inauguram seria licitatiilor in scop caritabil, de aceea ne-am gandit sa incepem cu cateva figurine umane, modelate exclusiv manual, marca Simplu si bun!

Figurinele care va sunt deja cunoscute, fac parte din colectia personala, au impodobit torturile pe care le-am facut pentru noi, si sunt parte din istoria blogului nostru, foarte dragi noua, asa ca nici nu mai trebuie sa va povestesc ca am senzatia ca imi vand o bucata din suflet cu fiecare dintre figurine !


Toate figurinele sunt realizate din fondant belgian de cea mai buna calitate, au fost pastrate sub clopot de sticla, la loc de onoare la noi in casa, dar avand in vedere scopului care i se adreseaza, consider ca merita scoase la vanzare la preturi modice (care abia acopera materialele folosite, de manopera nici nu poate fi vorba), de aceea nu ratati ocazia unica de a va achizitiona o mica parte din istoria Simplu si bun si de a face niste copii fericiti!

Avand in vedere ca au un continut foarte mare de zahar (peste 95%) figurinele sunt foarte tari, dar sunt inca comestibile, desi nu v-as recomanda sa le consumati, ele pot impodobi un tort sau pot face obiectul unei decoratiuni frumoase a rafturilor din bucatarie, sufragerie, sau din camera unui copil.


Va asteptam cu drag sa ne vizitati pe pagina Facebook a blogului, unde se va desfasura licitatia (desi pentru cei care nu au cont Fb se poate licita si aici) pentru a achizitiona figurinele Simplu si bun , pretul de pornire pentru fiecare dintre cele 3 figurine fiind 50 de lei, pasul de licitatie 10 lei, iar timpul alocat licitatiei fiind de 48 ore (adica pana miercuri, 4.12 ora 12 am).

Pe masura ce figurinele licitate se epuizeaza, vor fi adaugate alte figurine propuse spre vanzare, in schimb livrarea se poate face doar personal, avand in vedere fragilitatea figurinelor, care nu se preteaza transportului prin curier, iar plata se poate face la livrare sau in cont.

Asadar, sa nu mai pierdem timpul si sa incepem licitatia, beneficiarii proiectului de ajutorare al blogarilor culinari, copiii mai putin fericiti, ne asteapta contributiile pana in data de 15 decembrie 2013 cel mai tarziu!

<3

2 comentarii:

  1. Frumoasa initiativa voastra! Sa fie cu succes! Eu am demarat la fel, o licitatie dulce. Marturisesc ca, desi e prima zi, am mari sperante ca va avea un impact pozitiv! Succes in tot ceea ce faceti! >:d<

    RăspundețiȘtergere