miercuri, 4 iulie 2012

Despre frumusete....


                                                               













17 comentarii:

  1. un aranjament superb, cu adevarat artistic!
    happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos!Aranjamentul a pornit mai mult dintr-o joaca...:)

      Ștergere
  2. Perfecte petale iubite de soare ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flori de Campsis...copiii mei aduna florile cazute pe jos de la vant.La rugamintile lor am cautat un vas in care sa le pun putina apa...a mai aparut si o raza de soare si asa s-au nascut pozele :)

      Ștergere
  3. ai, ai, ai...reusite foto, umbre si culori foarte expresive!

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre frumuseatea lucrurilor simple !!!! ;) Ce frumos este ca o mana de flori , un vas si o masa veche , plus o raza de soare , iti pot aduce zambetul pe buze si o stare imensa de bine !!!! Superb !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos spus! Asa este...scopul unei fotografii este sa produca emotie in ochii privitorului...si daca aceasta se traduce printr-un zambet si o imensa stare de bine, inseamna ca el a fost pe deplin atins! :)

      Ștergere
  5. Nu stiu cine a facut fotografiile, tu sau Cosmin...Ceea ce stiu sigur este ca ma-au dat gata!!!!! Am si eu acum un Nikon 3100 cu 18-55... M-e si jena sa spun ca-l am :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos Carmen, fotografiile sunt facute ca de obicei de catre Cosmin, ma bucur ca ti-au placut atat de mult !Felicitari pentru noua ta achizitie, sa-l folosesti cu spor,iar daca ai nevoie de ajutor (mai tii minte ca iti spuneam ca aparatul este important dar nu suficient...) , oricand cu cea mai mare placere , stii doar!

      Ștergere