vineri, 15 februarie 2013

Pimboli si Akaturbo pentru Ian



Ian, muza mea cea pretioasa, care ma inspira de fiecare data cand raman in pana de idei , m-a rugat atunci cand modelam figurinele pentru tortul lui Ovidiu, ca pentru ziua lui de nastere, pe care o astepta cu mare nerabdare , sa-i fac un tort cu trei etaje decorat cu toti prietenii lui Diddl...

Cum Diddl are chiar o gramada de prieteni , am reusit sa-l conving sa facem pentru inceput numai o parte dintre ei , urmand sa-i tot adaugam pe ceilalti pe rand , pe torturile viitoare.

Norocul meu a fost ca ziua lui , anul acesta , a cazut intr-o luni , asa ca initial am facut doar un tort simplu pentru ca sa-l putem sarbatori in familie si asa am reusit sa castig putin timp pana la petrecere, sa pot pregati tortul cu trei etaje pe care si-l dorea el.

De aceea dragilor , acum va facem cunostiinta numai cu Pimboli si Akaturbo , care au venit neinsotiti de aceasta data , celelalte personaje nu au reusit sa ajunga decat pe tortul cel mare de la petrecere.

Ma gandesc ca sunteti tare curiosi sa vedeti cum arata tortul cel mare...dar nu veti avea prea mult de asteptat, va promit sa pun pozele in curand...





8 comentarii: