luni, 26 octombrie 2015

Atelier de paine bio cu maia in Sibiu


Dragilor, congresul medical care ne-a adus anul trecut pe meleaguri sibiene se va organiza anul acesta un pic mai repede, la inceputul lunii octombrie, de aceea incercam sa profitam de ocazie, sa ne intalnim cu voi din nou si sa petrecem o dimineata minunata impreuna povestind pe indelete despre painea cu maia.

Anul care a trecut a fost unul plin in experiente brutaricesti pentru noi, asa ca abia asteptam sa va impartasim o gramada de informatii noi si sa pregatim impreuna o paine asa cum numai bunicile sau strabunicile nostre obisnuiau sa faca.

Ce spuneti ne vedem duminica 1 noiembrie la ora 10,00 in jurul unui sac cu faina bio Terra Natura, putina sare si ceva mai multa apa sa pregatim impreuna o minunata paine cu maia, sa o degustam si sa povestim vrute si nevrute despre ea?

Pentru inscrieri si detalii va asteptam cu mult drag mesajele pe adresa de mail: cordeanboc@gmail.com pana cel mai tarziu miercuri 28 octombrie orele 15, 00. Avand in vedere distanta care ne desparte am rugamintea ca inscrierile sa fie ferme, atelierul fiind conditionat de participarea unui anumit numar minim de persoane.

PS: Anul trecut a fost atat de fain, incat abia asteptam sa ne revedem!

UP DATE: O viroza care circula prin oras, ne-a determinat sa nu mai reusim sa ajungem in Sibiu la acest sfarsit de saptamana, de aceea suntem nevoiti sa amanam organizarea atelierului cu 2 saptamani, cel mai probabil.

Va multumim si va asteptam cu drag,

D&C

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu