luni, 9 noiembrie 2015

Atelier de paine bio cu maia, Sibiu 15 noiembrie 2015


Asa cum am anuntat anterior, atelierul din data de 1 noiembrie 2015 de la Sibiu am fost nevoiti sa-l amanam din cauza unei viroze pe care copiii au adus-o de la scoala si care a facut imposibila calatoria noastra catre Sibiu, motiv pentru care am ratat si participarea la Congres...

Pentru ca am primit din partea voastra un numar mare de solicitari de participare la acest atelier de paine cu maia, am hotarat sa nu lasam foarte mult timp sa treaca si sa reorganizam o deplasare la Sibiu, ca sa ne putem intalni si sa brutarim impreuna.

De aceea, va invitam cu mult drag pe voi, toti iubitorii painii cu maia si pe toti cei care isi doresc sa faca cunostiinta si/sau sa indragosteasca de una dintre cele mai savuroase si sanatoase paini, o paine facuta in mod traditional asa cum o faceau strabunicile noastre, sa participati la atelierul pe care il vom organiza in Sibiu, duminica 15 noiembrie 2015 incepand cu orele 10,00.

Pentru detalii si inscrieri ferme, va rugam sa ne scrieti pe adresa: cordeanboc@gmail.com pana cel mai tarziu joi 12.11.2015, in jurul pranzului.

Va asteptam cu mult drag,
D&C






2 comentarii:

  1. Buna seara!
    Pe cand si unde urmatorul atelier?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara, intrebarea a sosit la fix, va invitam duminica in 6.12 la Arad.
    Va asteptam cu drag!

    RăspundețiȘtergere