marți, 3 iulie 2012

Ursuletii indragostiti



Dragii mei , nu ma pot hotara cu ce sa incep , atatea am sa va povestesc...
Am fost asaltata cu intrebari referitoare la torturile de ciocolata , mai exact la posibilitatea de a comanda aceste torturi , pe care , pana acum , le-am facut doar pentru noi si prieteni...raspunsul este in principiu nu , dar depinde de situatie...exceptiile intaresc regula nu-i asa?




In schimb vestea cea buna este ca se pot comanda figurine de fondant deosebite , personalizate, pentru ocazii speciale ( nunti, botezuri, aniversari ) cu suficient timp in avans la adresa de mail : cordeanboc@gmail.com !


Pentru ca am reusit pana acum sa strang o intreaga colectie de fotografii cu figurinele realizate deja , m-am hotarat sa inaugurez o pagina pe blog unde acestea sa poata fi grupate spre o mai usoara vizionare , pe care o inauguram astazi  cu mare drag , "Figurine fondant".


Primele figurine , cele pe care le vedeti in imagine , au fost realizate drept premiu pentru un concurs organizat in colaborare cu Bucatarul maniac si au fost castigate intr-o lupta foarte stransa , pe buna dreptate de Magda Adina cu reteta "Cartofi noi cu oua de prepelita".


Torturile de ciocolata sunt la noi in casa , ceva la ordinea zilei , dar in lipsa timpului aferent , de multe ori nu reusesc sa tin pasul cu realizarea figurinelor corespunzatoare fiecaruia , ceea ce ar insemna sa nu va pot arata voua tot ceea ce creez...si cred ca ar fi pacat...


De aceea , inainte de a trimite figurinele fericitului proprietar , am profitat de ocazie sa le fotografiez pe un tort , asa cum consider eu ca ar fi cel mai potrivit sa fie ele aranjate...


...dar astept cu mare nerabdare sa vad cum vor arata ele pe tortul pe care sunt destinate sa-l impodobeasca !


Va place ideea ?





8 comentarii:

  1. Sunt super happy ca ursuletii acestia au ajuns la mine si sper din suflet ca tortul pe care-l voi face sa fie la inaltime !!!
    Grozava ideea voastra cu aceasta pagina !!!! ... cat depsre figurine si comenzi , vai , sper sa faceti fata !!! ;) .... pe mine ceea ce m-a impresionat cel mai tare atunci cand v-am descoperit blogul , au fost figurinele cu care ornati torturile , dar asta stiti deja , nu ? :)
    PS.Luna aceasta vreau sa fac o surpriza cuiva cu tortul ornat cu frumosii ursuleti !!! ;)
    Va imbratisez cu drag si va multumesc din suflet ptr cadou !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur din suflet ca ursuletii au ajuns la cineva care ii pretuieste cu adevarat ,asa cum imi doream ,de aceea sunt convinsa ca vei face un tort extraordinar pentru ei...
      Se pare ca figurinele au un succes mai mare decat m-as fi asteptat vreodata, motiv pentru care m-am hotarat sa ofer aceasta posibilitate doritorilor...nimic nu se compara cu privirea din ochii celor care se intalnesc pentru prima oara cu figurinele comandate...
      Hmmm sunt convinsa ca cineva va fi foarte impresionat de tort si surpriza...
      Si noi te imbratisam cu mare drag , nu ai pentru ce sa mutumesti , ursuletii au fost castigati pe buna dreptate ,placerea a fost de partea noastra (eu multumesc pentru cadou...)

      Ștergere
  2. Sunt foarte,foarte frumosi ursuletii acestia.Eu una nu i-as manca,i-as pastra de decor.
    Toare cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult de tot, ma bucur ca iti plac! Figurinele de pe torturile facute pentru noi in casa ,de regula nu se mananca...ca urmare am o intreaga colectie , in schimb figurinele care ajung in alte case sunt primele mancate ,inaintea tortului!
      O moapte frumoasa!

      Ștergere
  3. Mi-e tare ciuda ca din lipsa de timp ratez de multe ori toate frumusetile ce ies din mana dumneavoastra:-(((
    Am urmarit retetele postate de ceva vreme incoace,insa cele mai din urma n-am avut timp sa le rascolesc.Am piedut asa de mult!!!!
    Dar acum ,cu aceasta postare am ramas fermecata si m-a fascinat colectia de figurine din fondant,sunt asa de frumoase!!!Imi place ca sunt fiecare personalizate cu ''marca'' dumneavoastra.V-as recunoaste stilul de la o posta pentru ca este unul fin,delicat si de mare efect.Spun asta pentru ca aspectul este foarte placut,elegant si vrei ,nu vrei te unge la suflet...te face sa spui intr-una ooooo ,ce dragut e!!!
    Asta este parerea mea,si dati-mi voie ca din tot sufletul meu va felicit pentru toata inspiratia,daruirea si indemana cu care ati fost inzestrati.
    Felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa va faceti nici un fel de probleme nu ati pierdut nimic, retetele sunt acolo si va asteapta cuminti sa le rasfoiti atunci cand aveti timp la dispozitie...
      Multumim din suflet, m-ati impresionat cu asa o cascada de aprecieri, nici nu stiu ce sa mai spun...Ma bucur din suflet daca am reusit ceea ce mi-am dorit intotdeauna , ca tot ceea ce iese din mainile mele sa poarte amprenta stilului meu si daca asta se vede din exterior , inseamna ca efortul nu este zadarnic...
      Multumesc mult de tot si va mai astept cu mare drag pe la noi!

      Ștergere
  4. Sunt grozavi,imi plac la nebunie !:)
    Felicitari pentru dibacie,migala si rabdare !
    Eu am facut trandafiri din caramele sugus,pentru tortul amandina,cadou pentru nasa mea si am muncit la o ghirlanda ore intregi!
    Voi incerca sa-mi testez,din nou,rabdarea cu o bucata de martipan!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, dupa atatia ani de migaleala , la cabinet, modelajul mi se pare o joaca, desi sunt si momente cand trebuie sa refac de cateva ori un detaliu pana sunt multumita de rezultat , iar abia atunci intervine rabdarea si isi spune cuvantul...
      Nu este usor, dar cred ca este foarte frumos asa ca sfatul meu este sa nu te lasi!
      Te mai asteptam cu drag pe la noi, o zi frumoasa sa ai !

      Ștergere