marți, 22 ianuarie 2013

Atelier de paine artizanala



Dragilor , speram ca v-ati reintors cu bine din vacanta si v-ati reluat activitatile zilnice , asa cum am facut-o si noi , mai agale la inceput , iar mai apoi , din ce in ce mai alert , nu de alta dar nu prea avem incotro ... agitatia zilnica nu ne lasa sa ne stabilim singuri ritmul , asa cum ne-ar place ...

Speram sa aveti un an cat mai bun , norocos si sanatos , de aceea ne propunem sa va ispitim in continuare sa gatiti simplu si bun , folosind ingrediente de cea mai buna calitate , cumparate de la furnizorii locali , imbinate cu tehnici traditionale , care poate uneori sunt consumatoare de timp dar cu siguranta va ofera satisfactii rapide , imediate , dar mai ales pe timp indelungat.

In aceasta idee va invitam cu cea mai mare placere la urmatorul atelier de paine artizanala (cu maia ) , pe care il vom organiza la Timisoara , sambata 09.02.2013 , incepand cu orele 16,30 sub indrumarea maestrului absolut in domeniu , brutarul artizan Codruta Popa , pe care o cunoasteti cu siguranta si va incanta deja cu pasiunea ei pentru paine pe Apa.Faina.Sare , sa invatam impreuna sa facem paine bio integrala 100% cu seminte de in , o minunatie de paine care nu va lipsi cu siguranta de acum incolo de pe mesele dvs.

Inscrierile se fac pe adresa de mail : cordeanboc@gmail . com , iar locatia unde se va desfasura atelierul va fi comunicata fiecarui participant in parte , odata cu confirmarea inscrierii .

Va asteptam cu drag si va invitam sa va inscrieti cat mai repede avand in vedere ca locurile sunt limitate , iar primele locuri s-au ocupat deja ! (iar daca solicitarile vor depasi substantial numarul de locuri alocate , probabil ne vom gandi sa mai organizam inca un atelier cu aceeasi tema la o data pe care o vom comunica ulterior).

Simplu si bun

PS: Pregatesc comanda de bannetoane de pe site-ul german , va rog sa ma contactati pe aceeasi adresa de mail pentru a ne organiza in strangerea banilor.

PPS: Pentru doritori au ramas disponibile 4 bannetoane austriece de 1kg. (desi capacitatea lor este mai mare chiar) de cane , 2 lungi cu marginile drepte si 2 rotunde.




3 comentarii:

  1. Multumim frumos Cristina pentru vizita si complimente si te mai asteptam cu drag pe la noi!
    Multumim asemenea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    m-ar interesa 2 bannetone, unul din fiecare.
    Cum luam legatura?
    Flora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara,pentru a putea lua legatura, va rog daca se poate sa-mi scrieti pe adresa de mail publicata mai sus.Va multumesc frumos.

      Ștergere