miercuri, 5 iunie 2013

Barilla my love!-va rugam frumos sa ne votati reteta!Dragilor, din seria concursurilor culinare cu voturi pentru calificarea in etapa a doua jurizata de catre juriul Master Chef ,va prezentam concursul "Barilla my love" a carui prima etapa se desfasoara de astazi pana in 14 iunie si consta in strangerea a cat mai multe voturi , zilnic, de la fiecare dintre dvs. pentru a face parte dintre cei 10 finalisti alesi in ordinea numarului maxim de voturi stranse.

Scopul concursului este castigarea unuia dintre cele doua locuri la cursurile de gatit profesional organizate de Academia Barilla din Italia, unde cu siguranta am avea multe de invatat pentru voi!

Pentru a vota este suficient sa intrati pe link-ul urmator si sa votati reteta noastra, inscrisa pe numele lui Cosmin (Ordean Boc Cosmin Petru) :

http://concurs.foodstory.ro/barilla/index.php?uid=10441705

introducand codul de bare care se va genera in fiecare zi pentru fiecare utilizator in parte , apasand apoi butonul voteaza.

Dupa votare butonul voteaza va disparea si in locul lui va aparea scris "ai votat acest concurent" pana in ziua urmatoare cand votarea se poate relua (pana in 14 iunie inclusiv).

Cine nu are cont facebook poate vota logandu-se prin contul de yahoo sau twitter.

Va multumim mult!
cu drag,

D&C

5 comentarii:

 1. Nosssssssa, que DELICIA!!!
  Beijos Márcia (Rio de Janeiro - Brasil)

  http://decolherpracolher.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi pare teribil de rău că nu am putut să votez, nu am cont pe facebook (nu intenționez să-mi fac un cont acolo, sorry!). Am dat click pe butonul de yahoo (să votez prin contul meu de yahoo) dar a apărut yahoo-messenger întrebându-mă cărui contact vreau să trimit mesaj! Eu nu vă am pe lista mea de contacte în yahoo, și-apoi nu voiam să vă trimit nici un mesaj, ci doar să votez... Dacă aveți o soluție (pentru mine asta-i o enigmă!, nu mă prea pricep la tehnologia modernă) dați-mi de știre, aș vota pentru voi în fiecare zi că-mi sunteți dragi! Îmi poți scrie la adresa ”saturn865@gmail.com”, ori la ”sandaturnernistor@yahoo.com” ca să mă lămurești ce și cum. Repet: nu vreau să-mi fac cont pe facebook!
  Cu drag și urări de noroc,
  Sanda Turner (tehnician dentar principal - șomeră deocamdată -, locuiesc în SUA)

  RăspundețiȘtergere
 3. Multaaaa baftaaa, meritati din plin sa castigati!!!
  Va pup!

  RăspundețiȘtergere