sâmbătă, 3 august 2013

Inghetata raw vegana


Hmmm, ce avem noi aici?

Nimic altceva decat:
  • 4 banane
  • sucul de la doua portocale ( si pulpa aferenta)
  • 2 maini de caju macinate
  • 4 linguri de nuca de cocos 

Pana aici e complicat, nu-i asa? 
Urmeaza ceva si mai complicat, le amestecam pe toate , le punem intr-o cutie cu capac si vasti la congelator cu ea, fara sa uitam ca in urmatoarele 2 ore sa scoatem inghetata la intervale de 30 de min. pentru a o amesteca pentru sa nu se formeze ace de gheata si a o omogeniza cat mai bine (posesorii de masina de inghetata o pot folosi cu mai mult succes pe aceasta, lasand mestecatul exclusiv in seama ei).

O sa ma intrebati ce gust are, nu-i asa? 

Hmmm copiii au fost foarte incantati la prima degustare, spre marea noastra fericire, avand in vedere compozitia ei atat de sanatoasa, dar entuziasmul lor a mai diminuat pe parcurs, probabil ca genul de alimentatie raw vegana nu ar fi tocmai pe gustul lor intotdeauna, dar din cand in cand nu strica...

Cu multumiri Carmen Tobias si blogului ei My world in a jar , un blog plin de retete si de portelanuri vechi, atat de frumoase ( of ce-mi mai plac si mie! ) pentru reteta selectata cu greu din teanc, pentru Provocarea secreta de iulie...






3 comentarii:

  1. super tare doar ca portocalele sunt iarna si cand iti este frig iti zboara gandul de la inghetata.daca aveti si alte idei si retete spunetimi va rog satul pe care le gasesc.

    RăspundețiȘtergere