vineri, 20 septembrie 2013

Un cadou de Craciun...


Hmmm, dragilor, asa cum v-am promis am reluat seria postarilor cu torturile ramase restante anul trecut undeva in decembrie... dar meno male ar spune italienii, avand in vedere ca in scurt timp incepem incet, incet pregatirile pentru cea mai frumoasa si mai plina de poveste perioada a anului, Craciunul!
An de an imi propun sa incep cu cat mai mult timp in avans, daca s-ar putea inca de la debutul toamnei :) , sa ma ocup cu organizarea si pregatirea acestei minunate perioade a anului , dar de fiecare data ma trezesc ca luna decembrie a inceput deja iar eu nu am reusit sa fac mai nimic din ceea ce am planificat...

Intr-unul dintre aceste momente, anul trecut, m-a cautat Iulia, o prietena, pe care, desi impartim acelasi oras nu am mai vazut-o de ceva ani buni, sa ma roage sa-i facem impreuna o surpriza fiicei ei, Sara, o mare pasionata de modelaj, a carei zi de nastere urma sa o sarbatoreasca in apropierea Craciunului.

Desi planuisem initial un tort mai complicat, timpul foarte scurt pe care l-am avut la dispozitie nu mi-a permis decat sa-i fac un tort simplu sub forma unui cadou, primul din seria torturilor acoperite cu pasta de zahar facuta in casa, tort care insa am inteles ca s-a ridicat pe deplin la inaltimea petrecerii organizate de Iulia comorii ei celei mai de pret.

Avand in vedere ca am cateva surprize cu care sper sa ajung sa va ispitesc cu ceva timp inaintea Craciunului, sunt tare curioasa ce isi va dori Sara anul acesta pentru petrecerea de sarbatorire a zilei de nastere, avand in vedere ca ne vom putea pregati din timp pentru eveniment...









Un comentariu: