luni, 14 octombrie 2013

Atelier de pizza si flammkuchen cu maia


Va invitam cu cea mai mare placere sa ne intalnim la un nou atelier de aluaturi cu maia in Timisoara, sambata, 19 octombrie 2013,  sa pregatim si sa degustam impreuna doua delicii, care nu trebuie sa mai lipseasca din frigiderul vostru de acum incolo niciodata...aluaturile de pizza si flammkuchen.

Nu cred ca exagerez spunand ca aceste doua aluaturi sunt magice, iar secretul sta in combinatia perfecta a ingredientelor care balanseaze discret aromele si texturile...

Atelierul este unul dintre cele mai savuroase de pana acum , avand in vedere ca nu vom pregati numai aluaturile, ci vom combina si ingredientele care urmeaza sa le imbogateasca pe acestea, spre deliciul papilelor noastre gustative.

Desi pare usor la prima vedere, sunt cateva detalii care fac diferenta, detalii pe care vi le vom impartasi cu drag, din experienta bogata a ultimului an, cu o medie de 5 aluaturi de acest gen pe saptamana...

Inscrierile se fac pe adresa de mail: cordeanboc@gmail.com in limita locurilor disponibile.

Va asteptam cu drag!




3 comentarii:

  1. Buna seara,

    Aveti in plan/program sa organizati asemenea atelier si in Bucuresti? Si daca da, in ce perioada?

    Multumesc,

    Mihai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua si scuze pentru intarzierea in raspuns...
      Cu cea mai mare placere organizam si la Bucuresti un astfel de atelier, insa din pacate distanta este un pic prea mare pentru a ne deplasa in timpul prea scurt pe care il avem la dispozitie pentru acest lucru. In schimb in locatii mai apropiate de Timisoara in genul Oradea, Cluj, chiar Viena ne putem intalni cu drag.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere