miercuri, 12 februarie 2014

Atelier de paine de secara integrala (100% si 25%)


Va invitam cu drag la un nou atelier de paine, in Timisoara, sambata 22 februarie incepand cu orele 16,30 cu o tema foarte interesanta painea cu maia de secara 100% si secara 25%.

Ce vom face pe parcursul a trei ore?
Vom pleca de la ingredientele simple care intra in compozitia unei paini de calitate: maia, apa, faina bio si sare si vom trece impreuna prin toate etapele plamadirii celor doua tipuri de paine, le vom coace si le vom degusta impreuna, timp in care vom povesti despre paine, maia, faina bio si tot ceea ce va doriti voi!

Va propun sa pregatim in paralel ambele tipuri de paine pentru a intelege care sunt etapele plamadirii unei paini cu maia obisnuite spre deosebire de cele ale painii de secara 100%, coapta liber pe piatra, fara ajutorul vreunei tavi speciale, urmand ca la inscriere, fiecare dintre voi sa isi aleaga ce fel de paine doreste sa pregateasca pe parcursul atelierului.

Pentru detalii si inscrieri va asteptam mesajele pe adresa de mail: cordeanboc@gmail.com .

Va asteptam cu mult drag, va promit ca va veti indragosti de painea cu secara!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu