marți, 12 mai 2015

Food Revolution Day, 15 mai 2015 in Timisoara


Dragilor, asa cum doar foarte putin dintre voi au aflat deja, avem deosebita placere sa va anuntam ca de ceva vreme suntem ambasadori Food Revolution Day in Timisoara...

Pana acum timpul nu ne-a permis sa ne ocupam organizat de acest proiect, insa prin toate activitatile noastre ne-am straduit sa promovam alimentatia sanatoasa, prin folosirea unor ingrediente organice, cultivate regional, cat mai aproape de casa, si reluarea bunului obicei de a gati in casa.

Consideram ca este timpul sa luam taurul de coarne si sa pornim la drum impreuna in aceasta misiune grea, insa extrem de importanta, de a schimba mentalitatea oamenilor in acest domeniu atat de vast al alimentatiei, pana nu este prea tarziu si lucrurile mai pot fi inca indreptate.

Alarmant la nivel mondial este procentul in continua crestere al obezitatii populatiei in ansamblu si in randul copiilor in mod special, statisticile din acest domeniu ne claseaza ca si tara in frumtea acestui clasament...trist dar adevarat!

Ce putem face?

In primul rand va rog frumos sa va alaturati si sa semnati in numar cat mai mare si sa distribuiti petitia lui Jamie Oliver: https://www.change.org/p/jamie-oliver-needs-your-help-fighting-for-food-education-foodrevolutionday, avem nevoie de cat mai multe semnaturi pentru a atinge pragul de 1 000 000 pana in 15 mai 2015, cu siguranta impreuna vom reusi!

Anul acesta vom sarbatori Food revolution Day cu un atelier extraordinar pe care il vom organiza vineri 15 mai 2015 la Kizclub Timisoara, unde impreuna cu 35 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, vom pregati pizza Margherita bio cu maia si sandwich-urile propuse de Jamie folosind chifle integrale cu maia si legume organice proaspete!



Suntem deschisi pentru colaborari noi pentru ca vestea sa se poata raspandi cat mai repede, ce spuneti va alaturati sa pregatiti si voi un sandwich, vineri?




Un comentariu: