miercuri, 6 martie 2013

Atelier de paine artizanala, Timisoara, 9 martie 2013


Dragilor, asa cum v-am obisnuit deja , seria atelierelor de paine artizanala ( cu maia) continua la Timisoara , sambata 9 martie 2013, incepand cu orele 16, 30 cu o tema foarte interesanta painea bio cu faina spelta.

Va invitam cu cea mai mare placere sa aprofundam impreuna secretele pregatirii painii traditionale, obtinuta numai din faina , apa si sare impreuna cu maestrul brutar artizan Codruta Popa , care ne impresioneaza de fiecare data cu talentul si pasiunea ei si un invitat surpriza, Andra Constantinescu cu care impartasim aceleasi pasiuni culinare si nu numai , iar ea vine tocmai de la Londra (http://mentasirozmarin.blogspot.ro/) sa facem paine impreuna!

Inscrierile se fac pe adresa de mail : cordeanboc@gmail . com , iar locatia unde se va desfasura atelierul va fi comunicata fiecarui participant in parte , odata cu confirmarea inscrierii .

Va asteptam cu mult drag!
C&D

PS: pregatim o noua serie de comenzi de bannetoane, in aceasta luna pe www.brotformen.de , iar la inceputul lunii aprilie pe www.waldner-biotech.at (cele de o calitate superioara din lemn natur), astept comenzile voastre pe adresa de mail pentru a stabili detaliile de plata.




6 comentarii:

  1. cat dureaza ca timp un atelier? (am un copil mic de langa care nu pot lipsi prea mult)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un atelier dureaza in medie cam 3 ore, ne-ar face cea mai mare placere sa puteti veni!

      Ștergere
  2. Buna dragilor. Va invit la un concurs de gatit pentru prieteni, inspirat de retetele din anii '20 ale strabunicii lui Elizabeth Gilbert, Margaret Yardley Potter si de "Cartea de bucate, ospitalitate si povesti minunate". Mai multe amanunte gasesti la mine pe blog http://brindusascheaua.blogspot.ro/2013/03/concurs-de-gatit-pentru-prieteni-Humanitas.html

    O primavara frumoasa sa aveti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult Brandusa, draga mea, stii ca nu suntem mari fani concursuri, dar adevarul este ca suna tare bine retetele propuse de voi, se potrivesc la fix pe stilul nostru...cum invitatia vine din partea ta , chiar nu te putem refuza!

      Multumim asemenea!

      Ștergere
  3. Mi-a placut la atelier.
    Am copt painea dusa acasa, abia astept sa se raceasca si sa o pot taia si gusta (probabil asta va fi maine dimineata).
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram din suflet, placerea a fost de partea noastra!
      Te mai asteptam la urmatoarele ateliere daca ti-a placut atat de mult!

      Ștergere