luni, 6 mai 2013

Ateliere de paine , pizza si flammkuchen cu maia


Dragilor,
Ce spuneti, sarbatorim impreuna Food Revolution Day cu un atelier de paine bio integrala 50% dedicat in mod special copiilor?

In aceasta idee, va invitam vineri, 17 mai 2013 incepand cu orele 16,30 cu mic cu mare sa pregatim impreuna o paine 100% pe gustul copiilor, sa le oferim o experienta interesanta , care le va schimba parerea despre paine , gustul si modul in care ea se prepara, pe care mai apoi vor avea ocazia ca o coaca singuri acasa si sa o imparta celor dragi.


Luna mai va fi una mai generoasa din punctul de vedere al atelierelor organizate, de aceea va invitam la un al doilea atelier , sambata 25 mai 2013, incepand cu orele 10,30  cu doua teme foarte interesante : pizza si flammkuchen.



UP DATE : la cererea participantilor implicati la acest sfarsit de saptamana in alte activitati, am hotarat organizarea acestui atelier peste doua saptamani, de aceea va invitam cu mult drag, vineri 7 iunie, incepand cu orele 16,30 la un minunat atelier de pizza si flammkuchen cu maia !

Ce vom face? Vom porni de la clasicele 3 ingrediente si vom pregati impreuna mai intai aluatul de pizza, dupa care pe cel de flammkuchen (unde vom avea un ingredient surpriza...) , iar intre timp, in cuptor, le vom coace si pe una si pe cealalta si le vom degusta impreuna.

Vom lucra cu faina bio din Banat, Terra Natura si ne vom juca cu aluatul de o consistenta atat de elastica si placuta pe care il vom pregati impreuna si pe care il veti duce ca de obicei acasa pentru a fi copt in mijlocul familiei.

Pentru detalii si inscrieri va asteptam mesajele pe adresa de mail: cordeanboc@gmail.com, (regula pentru copii fiind aceeasi ca si mai sus), cat mai repede posibil avand in vedere ca locurile sunt limitate.

Va asteptam cu mult, mult drag,
Daiana si Cosmin





2 comentarii:

  1. Asta este un lucru bun,pentru ca trebuie sa invatam de mici sa fim folositori in viata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare-mi place mie cand isi baga cei mici mainile in aluat :) De Frd facem si noi paine,dar cu drojdie,ca maia noastra e la congelator si nu prea avem rabdare cu ea :)

    RăspundețiȘtergere