sâmbătă, 25 ianuarie 2014

The beginning of a beautiful friendship...


Imi pare tare rau ca nu am mai avut timpul necesar sa va mai arat torturile si figurinele ce le-am facut in ultimul an, de aceea voi relua seria atat de draga sufletului meu si asa incet, incet, bucurandu-ne impreuna, sper sa ajungem odata si odata la zi.


Povestea acestor floricele incepe cu mai bine de un an in urma, cand intorcandu-ma seara obosita de la cabinet, la scurta tura informativa pe care o fac pe Internet, am fost intampinata de mesajul atat de cald si dragut al lui Beatrice, Delicioasa asa cum o cunoasteti totii, cu o propunere de colaborare pentru proiectul care urma sa-l lanseze in viitorul apropiat.

Nu mica mi-a fost incantarea sa descopar ca impartim aceleasi opinii pe tema decoratiunilor din fondant, ca avem gusturi asemanatoare si ca apreciem delicatetea, simplitatea si gingasia lucrurilor unice, modelate manual, dedicate exclusiv persoanei pentru care sunt modelate.

Am acceptat cu mult drag, entuziasm si bucurie sa particip la unul dintre primele Tea party-uri organizate de Beatrice in cadrul proiectului ei atat de frumos, "Delicioasa Studio" care isi propune sa organizeze Candy baruri tematice cu deliciosenii atat de simple, sanatoase si foarte gustoase pentru fericitii sarbatoriti ai evenimentelor respective.

Tema acestui Tea Party a fost una romantica, iar decoratiunile aveau ca si punct de plecare floricelele si nuantele culorii roz, de aceea am convenit impreuna sa creez un set de floricele care sa impodobeasca minicupcakes-urile atat de delicat pregatite de Beatrice.

Nici nu vreau sa va povestesc ce emotii am avut pana floricele au ajuns cu bine la Bucuresti, avand in vedere ca a fost pentru prima data cand mi-am expediat decoratiunile la distanta si nu stiam cum se vor comporta la transport, dar spre marea noastra usurare, au ajuns cu bine la destinatie si s-au potrivit de minune cu miniciupcakes-urile pentru care au fost create.


Acum, nu pot decat sa va ofer cu drag una dintre pozele primite de la Beatrice si va invit sa admirati in voie minunatiile pe care le-au facut Beatrice si colaboratorii ei cu aceasta ocazie la Ana's tea party!

Iti multumesc din suflet Betrice pentru incredere si pentru ceea ce a devenit "inceputul unei prietenii atat de frumoase"!
<3 Daiana


PS: Hartiile in care sunt ambalate sunt hartii speciale pentru bomboane...





10 comentarii: