sâmbătă, 8 martie 2014

Doi ani? Doi ani Simplu si bun!


E faina? Sau este tipul care zboara, atat de lin incat nici nu simtim atingerea lui dar vedem cu siguranta darele pe care le lasa in urma lui desi nici nu stim ca a trecut...

Da, a mai trecut un an, acea inexistenta si minunata zi din an a trecut si ea, fara sa am am ragazul sa scriu doua cuvinte, dar stiu cu siguranta ca voi, voi dragilor, nu ati uitat ca sarbatorim doi ani frumosi de cand am pornit in aceasta minunata experienta impreuna, care se imbogateste cu fiecare zi care trece, tot mai mult!

Daca ziua pe care o sarbatorim tot lipseste si in acest an din calendar, de ce sa nu sarbatorim cei doi anisori Simplu si bun intr-o zi frumoasa de primavara, dedicata celor mai delicate si mai puternice in acelasi timp fiinte din lume?

A mai trecut un an, un an atat de plin pentru noi in evenimente culinare, un an in care am gatit , am fotografiat, am scris, am raspus la intrebari, am filmat, am organizat ateliere de paine si v-am indemnat ca intotdeauna sa gatiti cat mai sanatos, mai simplu si mai bun!

Nu stiu daca am reusit, dar cu siguranta, voi, voi prietenii nostri care ne sunteti alaturi, sunteti in numar din ce in ce mai mare, ceea ce ne bucura imens si ne motiveaza sa mergem mai departe si sa va oferim proiecte si mai interesante care sa imbine strans pasiunile noastre comune medicina, arta si bucataria...


Si pentru ca nu este aniversare fara un tort cel putin, va oferim si de aceasta data cu drag, alte doua torturi ciocolatoase marca Simplu si bun ( de 10 cm si 18 cm ) si va invitam cu drag sa va delectati cu fotografiile celor doua torturi oferite cu un an in urma, celor doi norocosi extrasi de Raul la tragerea la sorti...

Speram sa petreceti o zi minunata alaturi de fiintele dragi si dedicam cu drag torturile acestei zile speciale de 8 martie!

Am uitat cumva ceva? Cu siguranta! Pentru a participa la tragerea la sorti care va avea loc peste aproximativ o luna, va rugam frumos sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari, care ne sunt de mare ajutor pentru a veni in intampinarea  dorintelor si asteptarilor voastre... 

1. Ce va place cel mai mult la Simplu si bun?
2. Ce nu va place la Simplu si bun?
3. Ce retete sau rubrici v-ati dori sa gasiti mai frecvent?

Va multumim mult si va imbratisam cu drag, 
D&C








Va invitam acum cu drag sa vizitati blogurile culinare prietene care s-au gandit astazi la voi!


Iuliana Florentina Avram  http://iulianaflorentina.blogspot.it/





8 comentarii:

  1. La multi multi ani!!! Sa ne incantati in continuare cu acest blog minunat. Multa sanatate, va multumesc din suflet pentru daruirea voastra, voi reusiti sa-mi faceti zilele mai usoare si mai frumoase. Cu drag, Delia C :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La cat mai multi ani frumosi si gustosi!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani simpli si buni ! Sunteti minunati in tot ceea ce faceti!
    p.s Eu inca astept reteta croissant-elor ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani voua si noua impreuna cu voi... Hmmm, acum daca vad aici tortul pe care eu l-am castigat anul trecut(nr.1) si care a fost mai mult decat delicios, nu ma pot abtine sa nu particip din nou. Acum raspunsurile: ce imi place??? Sincer, imi place aceasta familie, cu totul. Imi place frumusetea cuvintelor povestilor voastre, a fotografiilor artistice care te fac sa "gusti" din plin retetele doar privindu-le. Ce sa mai zic? Ce nu-mi place? ... Imi place tot :))... Pe viitor, mi-ar placea sa gasesc pe blog mai multe retete de paste si torturi :). Va pup si LA MULTI MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Va dorim sa cresteti mari-mari si sa ne delectati cu retetele si minunatele poze multi ani de aici inainte! Ce imi place cel mai mult la Simplu si bun? Faptul ce e mai mult decat un blog culinar si imbinati armonios arta gatitului cu arta fotografica! Bunica mea avea o vorba cand ii iesea mancarea buna: "Iti vine s-o mananci cu ochii" :) Asta simt si eu cand va citest articolele! Ce nu imi place la Simplu si bun? Faptul ca uneori luati pauze mari, dar stiu prea bine de ce si va inteleg perfect :) Ce retete sau rubrici mi-as dori sa gasesc mai frecvent? Mai multe retete sarate, care sa ne inspire sa gatim ceva simplu si bun.
    Elena Ciocan.

    RăspundețiȘtergere
  6. La cat mai multi ani si la cat mai multe retete simple si bune!
    Imi place foarte mult felul in care ne descrii experientele si experimentele tale culinare precum si modul in care sunt acestea transpuse vizual, cu ajutorul fotografiilor.
    Imi plac foarte mult retetele simple, gen tarta italiana rustica cu prune sau taitei si paste de casa. Tarta rustica am facut-o deja de multe ori, urmandu-ti reteta!
    Nu imi place faptul ca deseori folosesti ingrediente sofisticate, pe care nu le gasim neaparat in comertul autohton. Ma refer aici in principal la branzeturi si diverse tipuri de sunca/speck. Poate ar fi bine sa ne sugerezi in acest caz si cu ce le putem inlocui, cand nu le gasim in magazinele locale. Sunt convinsa ca retetele care contin astfel de ingrediente sunt foarte bune, dar nu si simplu de gasit/cumparat din Romania.
    Va doresc mult succes in continuare cu blogul culinar si sa aveti parte de cat mai multi cititori fideli ai acestuia! Simona C

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani!!!! Ce imi place? Imi place ca faceti lucruri frumoase, deosebite, in special figurinele de pe torturi. Se vede ca le faceti cu drag si cu suflet. Am si acum intr-o cutie ursuletii de pe tortul nostru de nunta. Au fost atat de frumosi nu ne-a lasat inima sa ii mancam. :) Imi plac de asemenea pozele pe care le postati, sunt extrem de reusite. Ce nu-mi place? Sincer, nu am gasit ceva care sa nu imi placa, voi chiar faceti lucruri minunate si e de admirat ca o faceti doar ca si hobby. Ce retete sau rubrici mi-as dori sa gasiti mai frecvent? Hmm...retete de aperitive simple si bune. Succes in continuare! Cristina Stolojescu-Crisan

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce-mi place?Retetele,torturile care ma fac sa salivez in fata calculatorului,painea cu maia(datorita voua am inceput sa o fac si eu acasa),pozele superbe;cred ca in spatele acestor creatii stau doi oameni cu suflet bun!
    Ce nu-mi place?Ca nu sunteti prezenti mai des....dar credeti-ma va inteleg!Eu am doi copii dar nu as putea sa fac ce faceti voi!
    As dori sa gasesc mai multe retete de facut cu copiii!

    RăspundețiȘtergere