luni, 28 aprilie 2014

Atelier de croissante cu maia


Dragilor, avem placerea sa va anuntam organizarea unui nou atelier de aluaturi cu maia, in Timisoara, sambata 10 mai 2014, incepand cu orele 16,30!

UP DATE: Se pare ca viroza care circula prin oras ne-a prins si pe noi si nu ne va lasa sa organizam atelierul maine, asa cum doream...

Pentru ca nu prea suntem in stare de functionare si nu am vrea sa va facem si voua cunostiinta cu ea (nu ar fi deloc profesional), amanam atelierul pentru sambata viitoare, 17 mai 2014, la aceeasi ora!


Speram ca nu v-am incurcat si va asteptam cu mult drag!
D&C


Croissantele, spunea un brutar profesionist, au un grad de dificultate in realizare de 11 pe o scara de la 1 la 10, si asta pe buna dreptate, nu exagera deloc...
Secretele sunt multe, fiecare etapa in realizarea lor fiind foarte importanta, orice mica modificare adusa pe parcursul acestora avand un impact major asupra rezultatului final!

Ce vom face? Vom porni de la cateva ingrediente simple si vom parcurge impreuna toate etapele necesare obtinerii acestor mici minunatii, pe care le veti duce mai apoi acasa, gata pregatite pentru a fi coapte in cuptorul propriu, pentru ca impreuna la atelier le vom coace si le vom degusta pe cele pe care le voi pregati eu cu o zi inainte, special pentru atelier!

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail: cordeanboc@gmail.com , locurile fiind limitate.

Va asteptam cu drag sa ne petrecem inca o dupa-amiaza frumoasa impreuna, sa framantam aluatul fin de croissante folosind tehnici noi de framantare si sa povestim despre paine , maia si tot ceea ce doriti voi!

Cu drag,
D&C

PS: Terra Natura ne face o surpriza foarte placuta de a ne onora cu prezenta la atelier, pentru a va rapunde intrebarilor legate de faina si nu numai atat... (dar surpriza trebuie sa ramana surpriza, nu-i asa?)




2 comentarii: