sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Lumina si picatura ( sau despre frumusete in stare pura )


O dimineata de toamna... cate o picatura care cade de pe streasina...cu ritmicitatea unui metronom. Mii de stropi se imprastie in aer...se confunda cu lumina. Asa le este destinul...se intorc in lumina de unde probabil s-au si nascut.

Mai am un motiv pentru care vreau sa postez astazi acest articol pe blog.... in familia unor prieteni foarte, foarte apropiati noua a sosit astazi pe lume o fetita...o cheama Anna...ea va fi picatura care le va lumina viata.






Am uitat sa va spun ca am avut doi spectatori: un trandafir intarziat de toamna...


...si un terrier jucaus pe nume Caro.




10 comentarii:

  1. Mi-ati bucurat sufletul cu aceste fotografii superbe si m-ati facut sa visez , ceea ce ADOR !!!! Cata fericire poate aduce o raza de lumina, o picatura , o frunza , un trandafir , un suflet necuvantator ..... dar nu in ultimul rand , un COPILAS !!! Sa creasca mare , frumoasa si sanatoasa micuta prietenilor !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar un copil este atat raza de lumina care intra in casa ta cat si picatura care iti implineste viata! Multumim frumos pentru urari!

      Ștergere
  2. o poveste frumoasa, sau cum sa ne oprim si sa privim in jurul nostru frumusetea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este...frumusetea trebuie sa o cautam in jurul nostru! Ne trebuie doar ochi sa o admiram si timp sa ne bucuram de ea :)

      Ștergere
  3. Frumusetea amanuntelor ... pe care trebuie sa ne face timp sa le privim ... Sa fie fericita micuta si sa-i fie viata roza, ca petalele trandafirului ! O seara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata natura din jurul nostru este plina de amanunte....se pare ca cel care a creat-o a facut-o cu pasiune si cu timp.. :))

      Ștergere
  4. Frumos! Impresionant, atat vorbele cat si pozele

    RăspundețiȘtergere