vineri, 23 noiembrie 2012

Ovidiu si prietenii lui Diddl






O nu , Ovidiu nu este un copil , dar in schimb are doi gemeni minunati Klara si Filip pentru care am modelat cu drag , in vara , cele doua figurine Pippi Langstrumpf si bucatarul vesel , atunci cand au implinit frumoasa varsta de 4 ani.

Atunci , (din pacate) nu am avut timpul necesar sa pregatesc si tortul pe care figurinele sa-si gaseasca locul si sa formeze un intreg , un intreg pe care sa il decorez asa cum imi place mie , astfel incat figurinele sa poata prinde viata, sa vorbeasca , sa-si poata spune povestea...

Oportunitatea s-a ivit dupa vreo trei luni , cu ocazia zilei de nastere a lui Ovidiu , ocazie pe care nu am putut sa o ratez , asa ca planul a fost dus de data aceasta la bun sfarsit .

Pentru figurine , cei doi prieteni ai lui Diddl , soricelul celebru, Mimihopps si Pimboli trebuie sa-i multumesc in mod special muzei mele , Ian , care mi-a dat ideea in momentul in care stateam pe ganduri si cautam un subiect pentru decorarea tortului , Ian care este cu vreo cateva luni mai mic decat gemenii lui Ovidiu asa ca m-am gandit ca merg la sigur pe mana lui .

Si asa Ovidiu a primit de ziua lui un tort pregatit special pentru cele doua mici minuni din viata lui si nu cred ca am gresit prea tare in aceasta idee , dupa cum am auzit ca s-au bucurat amandoi de tort si de figurinele pe care le-au atacat inainte de finalul petrecerii!

"La multi ani Ovidiu , multa sanatate si tot ceea ce iti doresti tu!" Cu mult drag, Daiana









8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. iti multumesc mult de tot si mie mi-a facut placere sa le modelez!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet si te mai asteptam cu mult drag pe la noi!

      Ștergere
  3. Figurinele sunt superbe , iar toti cei care au beneficiat de acest tort , sunt convinsa ca au fost mai mult decat incantati !! La multi ani lui Ovidiu !! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult de tot Adina, tu esti o draguta ca de obicei! <3 Daiana

      Ștergere
  4. Super tort, e facut cu mare atentie si detaliat. Figurinele extraordinar de bine facute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet , sunt coplesita de atatea cuvinte frumoase, imi place mult sa modelez si mi-am descoperit o noua pasiune, de aceea nu simt de multe ori cat de greu si obositor este sa redai detaliile!

      Ștergere