luni, 18 februarie 2013

Concurs "Reteta anului 2012"!

Dragilor, asa cum v-am anuntat deja, indraznim sa participam la Concursul organizat pe pagina Bucataras.ro "Reteta anului 2012" al carui mare premiu este robotul de bucatarie KitchenAid, minunea rosie, care iti face viata mai usoara in bucatarie, cu ajutorul caruia speram sa va incantam ochii si papilele cu si mai mult spor in continuare.

Pentru prima etapa a concursului, care este eliminatorie, avem mare, mare nevoie de ajutorul vostru sa ne votati, zilnic, de pe fiecare IP pe care il aveti in posesie o singura data, fiecare dintre cele trei retete pe care le avem in concurs sub sigla Simplusibun:

1. Lasagna cu sparanghel http://www.bucataras.ro/concurs/fel-principal-3/?bid=BP00426#BP00426

2. Inghetata de vanilie cu ulei de masline si rosii cherry caramelizate http://www.bucataras.ro/concurs/desert-4/?bid=BP00427#BP00427

3.Somon cu ciuperci http://www.bucataras.ro/concurs/aperitiv-1/?bid=BP00428#BP00428

Pentru vot va rugam sa intrati pe fiecare link in parte pentru a vota toate cele 3 retetele, procedura de vot fiind foarte simpla fara sa necesite inregistrare (apare reteta intr-un chenar rosu, se apasa butonul voteaza dupa care se copiaza codul generat si se apasa butonul ok).

Va multumim din suflet! <3

PS: Desemnarea retetei castigatoare coincide cu data aniversarii primului anisor al blogului nostru, cred ca nici nu se poate sa speram la un cadou mai frumos!

6 comentarii:

  1. Am incercat sa votez, dar nu merge. Nu apare butonul "voteaza".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce s-a intamplat exact, a fost o perioada cand nu s-a putut vota, ma gandesc ca nu intamplator, desi nu toata lumea s-a confruntat cu aceasta problema.
      Acum s-a remediat , sper din suflet sa nu se mai intample, le-am sesizat problema dar s-au prefacut ca nu inteleg...imi pare tare rau.
      Multumim frumos pentru incercare , te asteptam cu mult drag in fiecare zi cu un vot!

      Ștergere
  2. Am votat, sper sa castigi! Un robot din acesta e si visul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult de tot!Speram sa placa juriului macar una dintre retete!

      Ștergere