miercuri, 31 iulie 2013

Spectacolul retetelor Provocarii bucatar curajos iulie 2013


O nu, nu este nici o greseala, stiu, cunoasteti poza, ati mai vazut-o nu de putine ori in ultimul timp, nu-i asa?

Nici nu este de mirare, de cand au inceput caldurile, este una dintre cele mai cautate retete la noi pe blog,  aspect deloc neglijabil si de luat in calcul in momentul in care tocmai ne-a sosit randul sa fim gazde ospitaliere pentru una dintre Provocarile la care participam lunar, mai exact Bucatar curajos de luna iulie...

Regula jocului este foarte simpla, lunar se aleg doua retete , una dulce si una sarata , sarcina care cade in seama blogurilor gazda, iar blogurile participante nu trebuie decat sa "execute" reteta in modul personal al fiecaruia , urmand ca la final scena spectacolului de gala sa fie una foarte interesanta si atat de diversa incat iti incanta ochiul si iti umple sufletul!

Dar ajunge cu explicatiile , va invitam acum cu mult drag sa vizionam un spectacol deosebit, parada retetelor de inghetata de ciocolata , deci sa facem liniste va rugam frumos ...cortina se ridica ...


Iuliana Miu - Arome culinare


Elena Toma - Bucataria Elenei


Cerasela Badr El-Din - Bunatati de prin lume adunate


Simona - Simona's World


Macy Mac - Beauty and Food


Lili Dana - Cu Lili in bucatarie


Geta Cipaianu - Pansy's recipe


Pofta buna - Hai sa gatim cu Misu!


Ioana Tone - Pasiune si culoare


Kadia Yusupova - In jurul Kadiei


Micky Apostu - Pasiunile Mihaelei

Hmmm ce spectacol racoritor , nu-i asa? Mai conteaza cate grade sunt afara la soare sau la umbra, dupa ce ati savurat atata inghetata ciocolatoasa rau si aromata cu fel de fel de fructe care mai de care mai imbietoare?

In cazul in care nu a fost suficient si nu v-am convins inca, va invitam sa incercati si varianta noastra de inghetata , pe care o veti gasi aici: http://www.simplusibun.ro/2012/09/inghetata-de-ciocolata.html , este dealtfel reteta care a constituit scheletul spectacolului pe care tocmai l-ati urmarit!

Dar incet , incet pe masura ce ne apropiem de finalul spectacolului, in aplauzele furtunoase ale publicului, cortina se lasa usor peste scena atat de viu colorata si animata de voi prieteni dragi , voi cei care ati avut rolurile principale in aceasta frumoasa piesa de teatru, de aceea va multumim frumos pentru participare si pentru interpretarea atat de pasionata si originala a rolurilor voastre!

<3 D&C




Un comentariu:

  1. O parada minunata! Din lipsa de timp (si dieta) nu am facut-o inca. Si am cumparat cioco de trei ori pana acum pentru inghetata si a disparut miraculos din frigider. Imi pare rau ca nu am ajuns la timp, dar promit sa o fac cat de curand. Mai bine mai tarziu decat deloc, nu?

    RăspundețiȘtergere