vineri, 27 februarie 2015

Atelier de paine bio cu maia la Arad


Avem placerea sa va invitam sambata 7 martie 2015, in Arad, incepand cu ora 14,30 la un nou atelier de paine bio cu maia, un atelier mai aparte de data aceasta din mai multe puncte de vedere...

Cum ne vom petrece timpul?

Pentru prima data de cand organizam aceste ateliere, vom porni de la cele mai banale ingrediente posibile, faina organica Terra Natura, apa si sare, vom lucra dupa o metoda diferita decat v-am obisnuit pana acum, tehnica fiind una proprie, originala, perfect adaptata fainii, pentru a obtine o paine cu maia frumoasa si delicioasa...vom petrece ore frumoase impreuna, vom povesti despre maia, modul ei de intretinere si tot ceea ce va mai doriti voi, legat sau nu de subiect!

Atelierul vine ca urmare a unei invitatii pe care am primit-o de a-l organiza intr-o locatie deosebita din Arad (multumim frumos!), singura conditie fiind sa se stranga un minim 12 participanti, altfel, va propunem sa-l organizam la Timisoara, ce spuneti aradeni sunteti interesati de painea buna,  asa cum o facea strabunica?

Pentru detalii si inscrieri va asteptam mesajele pe adresa de mail: cordeanboc@gmail.com .

Domnilor v-ati gandit ca atelierul poate fi cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care sa-l oferiti unei persoane foarte dragi voua?

Va asteptam cu mult drag,
D&C



2 comentarii:

  1. E ca cea de înainte de 89, mă refer la culoare :D .Multă sănătate

    RăspundețiȘtergere
  2. Painea este 50% integrala, de aceea este ceva mai inchisa la culoare, insa gustul este deosebit, de paine adevarata, cum numai o paine bio cu maia il poate avea!
    Multumim la fel!

    RăspundețiȘtergere