duminică, 22 mai 2016

Atelier de paste artizanale, Timisoara sambata 28 mai 2016


Seria atelierelor dedicate alimentatiei sanatoase , #FoodRevolution continua cu un atelier inedit dedicat adultilor de data aceasta, un atelier de paste artizanale pe care il vom organiza sambata 28 mai 2016 in Timisoara.

Va intrebati ce vom face?

Ne vom intalni dupa-amiaza, sa zicem pe la 18,00 la locul nostru de joaca (culinara) situat in centrul istoric al orasului si pornind de la cateva ingrediente locale ( binenteles faina organica de grau dur, Terra Natura), simple si sanatoase vom pregati impreuna mai intai aluatul din care vom face cateva tipuri de paste, pe care mai apoi le vom asorta cu sosuri  si/sau umpluturi simple si bune, urmand  ca mai tarziu sa le degustam impreuna la cina.

Este primul atelier de acest gen la care ne propunem sa abordam lucrurile atat din punct de vedere culinar cat si medical, de aceea va invitam la o discutie deschisa pe aceasta tema!

Pentru mai multe detalii si inscrieri va rugam sa ne scrieti pe adresa: cordeanboc@gmail.com pana cel mai tarziu vineri 27.05.2016, orele 18,00 , locurile fiind limitate.

Va asteptam cu drag!
<3 D&C











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu