luni, 9 aprilie 2012

Cele trei gratii



De regula , fac torturile de ciocolata la sfarsit de saptamana , cand am putin timp liber , de aceea pregatesc simultan atatea torturi cate am nevoie pentru urmatoarea saptamana (fondantul izoleaza si pastreaza continutul extraordinar de bine , depozitarea lor se face intr-un loc mai racoros din casa in nici un caz la frigider!).


Asa cum spuneam cu ceva timp in urma parerea mea este ca pe un tort nu ar trebui sa se intalnasca mai mult de 3-4 culori in  afara celei de baza pentru ca tortul sa-si pastreze simplitatea si eleganta.

In realizarea torturilor am plecat ca de obicei de la figurine , culorile fiindu-mi oarecum impuse de catre ele : bebe-baietel , musai cu albastru , asociat cu portocaliul de la ciocul pasarelelor , iepurasul alb cu roz , gerbera bej cu roz , puisorii galben cu portocaliu si mielul alb cu bej.

Toate celelalte decoruri le-am facut individual pentru fiecare tort in parte in culorile folosite pentru figurine , fara sa ma gandesc la asocierea lor si...nu mica mi-a fost surpriza la final sa realizez ce efect intrresant au toate trei...impreuna!


Voi ce parere aveti?







6 comentarii:

  1. Foarte frumoase! Îmi place combinatia de culori!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim foare mult,va asteptam sa ne mai vizitati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma pot satura sa le privesc !!! Faceti niste minunatii din aceste torturi !! Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim foarte frumos,esti prea generoasa cu laudele,sunt inca intr-o etapa de invatare , totul este asa de nou, inca experimentez, dar ma bucur ca iti plac si ca le privesti cu placere este satisfactia mea cea mai mare,te imbratisez cu drag,Daiana

      Ștergere
  4. Foarte frumoase torturile. Ma bucur ca te-am descoperit. (intr-un tarziu...:) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot pentru vizita si aprecieri si eu sunt incantata sa te cunosc !

      Ștergere