marți, 24 aprilie 2012

Peticila


Ha, ha, ha aceasta este defapt porecla data de Ian cainelui nostru Caro, care este un Jack Russel Terrier, alb cu pete maro si negre acest amanunt fiind cel care l-a determinat probabil pe el sa-i spuna Peticila, dragut gest, dealtfel ca oricare dintre gesturile copiilor...dar cred ca se potriveste foarte bine si acestui tort.


Implinirea a 10 luni de cand a aparut in viata noastra cea mai mica (ca si varsta) comoara dintre cele trei s-a cerut sarbatorita cu un tort pe masura..


Ca intotdeauna am inceput cu modelarea figurinei centrale...un clown , figurina pe care imi doream de mult sa incerc sa o modelez.


Si tot ca intotdeauna , dupa ce am terminat clown-ul (fara macar sa am rabdare sa-l las sa se usuce) am inceput decorarea tortului fara sa am o idee initiala asupra a ceea ce urma sa fac.


Este defapt ce-mi place cel mai mult in arta, neavand reguli impuse sau limite, iti poti da frau liber imaginatiei, jucandu-te la nesfarsit!


De data aceasta tortul este mult mai colorat , personajul principal a cerut o diversitatea a culorilor mai mare dar m-am straduit sa nu depasesc limita .




2 comentarii:

  1. Un tort absolut minunat.O zi buna!
    Acum te-am descoperit,si iti urez bun venit in blogosfera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim foarte frumos pentru compliment si urare,o zi minunata si tie!

      Ștergere