vineri, 9 noiembrie 2012

Ateliere de paine cu maia


Avem placerea sa va anuntam organizarea a doua ateliere de paine in Timisoara , sambata 17. 11. 2012 ora 15,30 si duminica 18. 11. 2012 ora 10,30 sub bagheta magica a Codrutei Popa a carei pasiune pentru painea cu maia nu cunoaste limite pe Apa.Faina.Sare si care ne va impartasi tuturor , cu entuziasmul ce o caracterizeaza , din "Secretele painii cu maia"


Atelierele se vor desfasura pe parcursul a 3 ore , iar inscrierile se fac in ordine cronologica cu ocuparea locurilor disponibile mai intai pentru sambata , dupa aceea pentru duminica la adresa de E-mail : cordeanboc@gmail.com .

Locatia desfasurarii atelierelor este situata in zona centrala a orasului si va fi comunicata participantilor odata cu confirmarea inscrierii.

Va asteptam cu mare drag !
Simplu si bun

PS: dupa ateliere pregatim o comanda comuna de bannetoane (pentru a mai diminua costurile de expeditie) din Germania , in acest scop , cei interesati pot consulta catalogul cu modele si preturile aferente lor pe www.brotformen.de , iar pentru varianta de ratan va pun la dispozitie o firma austriaca  http://www.waldner-biotech.at/ care pare sa aiba cele mai rezonabile preturi on-line.

Probabil ca voi face doua comenzi distincte la ambele firme asa ca astept mai-urile voastre cu codurile aferente urmand ca dupa aceea sa ne organizam sa ajung in posesia banilor intrucat plata va fi facuta in euro.




18 comentarii:

  1. Ambele ateliere sunt pentru incepatori?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atelierele au tema comuna si in principiu se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa patrunda sau sa aprofundeze tainele painii cu maia.
      Desi par sa fie dedicate in special incepatorilor cu siguranta si avansatii vor avea mult de castigat avand-o pe Codruta profesor!
      Va asteptam cu drag daca luati decizia sa participati!

      Ștergere
    2. multumesc pentru raspuns. am trimis mail cu inscrierea, astept confirmarea.

      Ștergere
    3. Cu placere , mail-ul a aterizat direct in spam , l-am recuperat si v-am inscris cu drag , multumesc frumos!

      Ștergere
  2. Ce frumos! Mi-as fi dorit sa pot participa si eu dar, stau cam departe. Felicitari pentru initiativa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos, si noi ne-am fi dorit sa ne intalnim, dar putem veni noi la tine sa organizam un atelier impreuna si asa suntem in fiecare vara in Italia ...mai ramane numai sa o convingem si pe Codruta sa vina!

      Ștergere
  3. Eu sunt din Bucuresti si tocmai am participat la unul din atelierele Codrutei tinute aici. Am aceeasi intrebare ca si Cris: pot sa ma alatur si eu la comanda de bannetoane?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur , cu placere , detaliile le stabilim pe mail dupa desfasurarea atelierelor si finalizarea listei.

      Ștergere
  4. Sigur, cu cea mai mare placere , asteptam detaliile comenzii dvs. pe adresa de mail.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa initiativa !!!! Chiar daca acum imi este imposibil sa vin , sunt sigura ca intr-o zi voi fi si eu acolo !!!
    Va imbratisez cu drag !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult de tot!Te asteptam cu mult drag sa vii sa facem paine impreuna!
      Si noi te imbratisam , Daiana

      Ștergere
  6. Vreau si un un baneton. Sunt din Bucuresti. E prea tarziu pentru comanda de maine?
    Monica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur, cu cea mai mare placere, astept detaliile comenzii pe mail si mai ramane sa gasim o varianta sa-mi trimiteti banii .

      Ștergere
    2. La multi ani!

      V-am trimis mail.

      Ștergere
  7. Buna seara!
    Sunt din Oradea si as dori sa fac si eu o comanda la banetoane daca nu e prea tarziu!M-ar interesa cele de pe site-ul austriac!
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Buna seara,
      Cu cea mai mare placere , comanda a fost facuta deja, nu stiu cu siguranta insa daca a fost si expediata , dar maine urmeaza sa vorbesc cu ei, asa ca astept mail-ul cu detaliile comenzii dvs. si va introduc pe lista daca mai este posibil.
      In varianta in care comanda a fost expediata ramanem in legatura pentru ca probabil se vor mai aduna doritori dupa atelierele de paine de la Timisoara.
      Va doresc o seara frumoasa!

      Ștergere
  8. Buna! Veti mai face recent vreo comanda la banetoane? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere