vineri, 27 aprilie 2012

O felie dintr-un deliciu


Stiu ca sunt greu de urmarit imaginile , din motive de inundatie in gura (nu va impacientati , e folositoare -va spune stomatologul din mine) dar incerc de ceva vreme sa salvez o felie in acest scop...


Si abia acum am reusit!


Nu ma lasa sufletul sa nu o impart cu voi prieteni dragi , care ne vizitati blogul cu atata constiinciozitate.


Asa cum spuneam intr-o postare anterioara tortul de ciocolata ar trebui tinut la temperatura de 16-18°C , daca este posibil , daca nu , este de preferat la temperatura camerei in nici un caz la frigider.


Iar atunci cand se serveste... musai cu frisca proaspata , pe care noi o batem fara zahar si fara intaritor (la fel cum in blat nu adaug praf de copt) pentru a pastra totul cat mai natural posibil , ceea ce va recomand si voua!




4 comentarii:

  1. Vai de mine,cum poate arata.Ador ciocolata,asa ca-mi place foooooarte mult tortul.Iepurasul acela este foarte nostim.
    Weekend placut si numai bine!

    Am adaugat cu placere blogul la lista mea,si cu siguranta voi veni in vizita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos pentru aprecieri si vizita,esti foarte draguta.Si noi am adaugat cu placere blogul tau la lista noastra si te mai asteptam cu drag,o noapte buna,Daiana

    RăspundețiȘtergere
  3. Textura feliei arata intr-un mare fel. Felicitari, Cosmin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos pentru compliment(mai ales ca vine de la expertul regal in materie de ciocolata...),torturile sunt opera mea(zilele acestea trebuie sa explicam mai pe larg cum stau lucrurile)Cosmin se ocupa de restul(retete,poze),Multumim pentru vizita ,te mai asteptam cu placere,Daiana

    RăspundețiȘtergere