joi, 10 mai 2012

Sezonul capsunilor


Intotdeauna mi-au placut capsunile...nu stiu de ce...Poate ca pentru mine simbolizeaza acea perioada de maturitate a primaverii, cand incep sa infloreasca trandafirii, cand daca iesi in natura, dimineata devreme intr-o zi de mai si tragi aer adanc in piept simti o boare usoara de vara.


Inspira pasiune... rosul aprins cu o tenta de carmin, aroma fermecatoare.









Poti sa le folosesti intr-un milion de feluri...nu trebuie decat putina tehnica si foarte multa imaginatie.




Tort de ciocolata cu frisca proaspat batuta si tartar de capsuni...un deliciu!


Imi propun in zilele ce urmeaza sa va impartasesc cateva ceva despre capsuni si arta culinara.
Binenteles cu lucruri simple dar cu atentie la detalii ...


Bon appétit!





6 comentarii:

  1. Daaa, capsunile sint un deliciu ! Si le-as devora si numai cu frisca ... Sint curioasa, ce retete o sa ne impartasesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul este ca sunt bune si numai cu frisca... Cand incep sa se coaca si imi fac rondul de dimineata prin gradina imi place nespus sa mananc cateva direct de pe lujer.Referitor la retete, incerc sa va fac cateva surprize...

      Ștergere
  2. Ador aceste fructe delicate si aromate.Abia astept sa apara capsunile de gradina,sunt parca si mai aromate decat cele de sera.
    Sa-ti mai spun ca m-ai dat gata cu tortul acela?Uite ca iti spun.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi asteptam cu nerabdare sa apara cele de gradina ,sunt incomparabil mai bune, ca tot ceea ce rezulta din gradina dealtfel...Care tort te-a dat gata,feliuta? Hmmm are un gust perfect in combinatie cu frisca si capsuni...Mulltumim din suflet!

      Ștergere
  3. Iubesc tare mult aceste minunaty, delicioasa prezentare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos,te mai asteptam cu drag pe la noi ,seria posturilor cu si despre capsuni abia a inceput!

      Ștergere