joi, 10 mai 2012
Sezonul capsunilor
Intotdeauna mi-au placut capsunile...nu stiu de ce...Poate ca pentru mine simbolizeaza acea perioada de maturitate a primaverii, cand incep sa infloreasca trandafirii, cand daca iesi in natura, dimineata devreme intr-o zi de mai si tragi aer adanc in piept simti o boare usoara de vara.
Inspira pasiune... rosul aprins cu o tenta de carmin, aroma fermecatoare.
Poti sa le folosesti intr-un milion de feluri...nu trebuie decat putina tehnica si foarte multa imaginatie.
Tort de ciocolata cu frisca proaspat batuta si tartar de capsuni...un deliciu!
Imi propun in zilele ce urmeaza sa va impartasesc cateva ceva despre capsuni si arta culinara.
Binenteles cu lucruri simple dar cu atentie la detalii ...
Bon appétit!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Daaa, capsunile sint un deliciu ! Si le-as devora si numai cu frisca ... Sint curioasa, ce retete o sa ne impartasesti.
RăspundețiȘtergereAdevarul este ca sunt bune si numai cu frisca... Cand incep sa se coaca si imi fac rondul de dimineata prin gradina imi place nespus sa mananc cateva direct de pe lujer.Referitor la retete, incerc sa va fac cateva surprize...
ȘtergereAdor aceste fructe delicate si aromate.Abia astept sa apara capsunile de gradina,sunt parca si mai aromate decat cele de sera.
RăspundețiȘtergereSa-ti mai spun ca m-ai dat gata cu tortul acela?Uite ca iti spun.
Toate cele bune!
Si noi asteptam cu nerabdare sa apara cele de gradina ,sunt incomparabil mai bune, ca tot ceea ce rezulta din gradina dealtfel...Care tort te-a dat gata,feliuta? Hmmm are un gust perfect in combinatie cu frisca si capsuni...Mulltumim din suflet!
ȘtergereIubesc tare mult aceste minunaty, delicioasa prezentare!
RăspundețiȘtergereMultumim frumos,te mai asteptam cu drag pe la noi ,seria posturilor cu si despre capsuni abia a inceput!
Ștergere