vineri, 4 mai 2012

Familia mea minunata !


Am cea mai frumoasa familie din lume (sunt modesta , remarcati va rog !) care ma face sa ma simt cea mai fericita fiinta de pe planeta ! Am doi parinti foarte dragi , care ma ajuta enorm sa-mi pot practica meseria mea atat de solicitanta si sa mai am si timp sa ma ocup de noua mea nebunie cu torturile , am un sot de exceptie care ne gateste in fiecare zi de parca am fi intr-un restaurant cu stele Michelin si se ocupa foarte frumos de copii si am trei baieti minunati , care sunt comoara mea cea mai de pret pe care n-as schimba-o pentru toate bogatiille din lumea intreaga la un loc !


Va iubesc enorm pe toti si va multumesc ca ma iubiti si voi in egala masura , acasa este cel mai frumos loc din lume , unde cea mai mare bucurie este sa petrecem impreuna cat mai mult timp !


Dar sa revenim la tort...
In modelaj la fel ca si in redactarea textelor aferente lor , momentul cel mai greu este reprezentat de ...inceput , momentul in care stau cu fondantul sau ecranul alb in fata , cu capul plin de idei care se lupta care mai de care sa razbeasca , sa iasa la lumina si eu nu ma pot hotara ce sa fac ... sau sa scriu!


La fel am patit si cu tortul de fata , mai ales ca timpul pe care il aveam la dispozitie pentru aceasta indeletnicire nu era in avantajul meu , defapt cred ca eu incercam cu toate puterile sa scap cu un modelaj cat mai simplu , sa ma opun gandului care ma provoca...


Ideea care imi tot dadea tarcoale si pe care nu reuseam sa o alung indiferent cat de multe argumente construiam , a reusit sa-si faca drum catre realizare , si ...


Iata-ma facand prima figurina umana ... voi care credeti ca a fost?


Binenteles ca a mea , ati ghicit , macar atata privilegiu sa am si eu dupa atata bataie de cap ...


Aici a aparut din nou o problema ! Figurinele - pentru cine nu stie acest lucru - se fac pe elemente individuale , in mai multe etape foarte bine coordonate intre ele pentru ca au nevoie de timp sa se usuce , sa se intareasca putin fondantul astfel incat sa-si pastreze ulterior forma .


Toate bune si frumoase dar eu nu prea am rabdare (sau sa-i spunem timp?) sa le las sa se usuce si pentru a avea imaginea produsului finit le asamblez mai repede decat ar trebui ... mai stric cate ceva ce trebuie ulterior sa repar ... si tot asa ...


Dar ne-am luat cu vorba si am uitat de figurinele noastre !


Dupa ce am fost multumita de rezultat,am tras aer adanc in piept , pentru ca tocmai realizam ce ma mai astepta in continuare ...


si am modelat urmatoarea figurina care a fost a lui Cosmin , dupa aceea l-am facut pe Raul si in final pe cei doi baieti mai mari i-am modelat in paralel (ce simplu suna ! ).


Tortul ma astepta cuminte si alb sa-l desavarsesc , asa ca am aranjat figurinele sa vad cam care ar fi pozitia lor optima si am constat ca dupa ce le asez asa cum imi place mie raman cu tortul gol parca nedecorat ...


Nu ma pot opri sa ma minunez de fiecare data , ca exact in momentul in care ma apuc sa lucrez incep sa curga ideile cu nemiluita si parca nici nu m-as mai opri daca nu m-ar tot zori Cosmin permanent "sa termin odata ca nu mai are lumina naturala sa le fotografieze...of,of,of !"


Si uite asa s-a nascut mandrete de tort simplu si foarte bun!


As dori sa inchei multumindu-va tuturor pentru cuvintele frumoase si calde pe care ni le-ati transmis in aceasta saptamana magica pentru noi , va imbratisam cu mult drag si va mai asteptam pe la noi cu mare placere , incurajarile voastre sunt o rasplata imensa pentru noi!





26 de comentarii:

  1. Nici in vis n-as indrazni sa ma gindesc la un tort din asta ... Fantastic arata !
    Fiti fericiti !

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu?Poate treci prin Timisoara,sau venim noi in Grecia...multumim foarte frumos esti foarte draguta.Multumim mult,la fel iti dorim si tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunata familie,minunat tortul.
    Asa este,nicaieri nu-i mai bine ca acasa alaturi de cei dragi.
    Iubiti-va mult,si fiti fericiti pana la adanci batraneti.
    Va imbratisez cu drag si prietenie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim foarte frumos, cuvintele tale calde ne-au mers direct la suflet,iti dorim asemenea si tie si te imbratisam si noi la randul nostru cu drag!

      Ștergere
  4. Sunt foarte reusite figurinele, se vede ca ai mult talent. Si stiu pentru ca am incercat si eu, inca nu am ajuns la oameni, dar sigur nu mi-ar iesi asa bine :) Iar fotografiile sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos,nu stiu daca este talent sau numai manualitate, pe care o datorez meseriei (sunt medic stomatolog) si anii de practica isi spun cuvantul...dar mai am inca mult de invatat,Imi place la nebunie sa modelez figurine umane si cred ca in directia aceasta as vrea sa merg,iar la poze meritul este al lui Cosmin,ma bucur ca iti plac ,multumim pentru complimente .

      Ștergere
  5. Multumesc foarte frumos, esti prea generoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Daiana, tortul este minunat, figurinele ti-au iesit SUPER, sa fiti fericiti si multumiti intreaga viata unul linga altul. Familia ramine universul nostru. Roswitha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult Roswitha pentru cuvintele frumoase si aprecieri ,esti foarte draguta iti dorim asemenea si tie!iar cu figurinele continui sa invat sunt abia la inceput...

      Ștergere
  7. Ma bucur tare mult ca am descoperit acest blog minunat! Se vede ca tot ceea ce faceti faceti cu pasiune si dedicatie! Va felicit din tot sufletul si astept cu nerabdare noi si noi minunatii!
    Va imbratisez cu drag,
    Andra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram de cunostiinta si iti multumim foarte mult pentru complimente si primirea extraordinar de calda,ne onoreaza.Suntem abia la inceput si mai scartaie din cand in cand dar suntem silitori. si invatam pe parcurs...Si noi te imbratisam cu drag

      Ștergere
  8. Minunat tort si frumoasa familie aveti, sa fiti sanatosi si fericiti!
    Cum suntem deja o gramada de bloggeri din Timisoara, eu zic sa ne intalnim cat de curand pentru a crea diverse evenimente, la fel ca bloggerii din Bucuresti. ;-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim din suflet pentru tot! Este o idee extraordinara, chiar ma gandeam sa propun si eu acelasi lucru, nu sunt la curent cu ce fac cei din Bucuresti, dar eu am o gramada de idei...mai ales ca si perioada anului ne este favorabila (mare mi-a fost dezamagirea cand am aflat ca editia de la Timisoara a Campionatului de gatit in aer liber nu s-ar tine...).Tu ai avut prima initiativa ,e prea mult sa te rugam sa ne organizezi sa ne intalnim cu totii?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce idee excelenta!!! Daca anuntati din timp as putea sa ma organizez si eu, mi-ar fi tare drag sa pot participa si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sigur ca da, trebuie sa ne corelam cu totii programul sa putem veni in numar cat mai mare si cine chiar nu poate si nu poate dar isi doreste sa participe sa se lase reprezentat de altcineva, propun eu!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce familie frumoasa! Cum stau ei , cuminti, pe tort!!!! Eu te admir, Daiana, pentru ca, inafara de job si de treburile casei, reusesti sa-ti mai faci timp si pentru "tortareala"! Jos palaria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Carmen, adevarul este ca nu reusesc chiar intotdeauna sa le fac pe toate in timp util si mai raman in urma cu cate ceva si atunci este la fel de greu de recuperat ca si absentele din facultate...dar imi place tot ceea ce fac si poate din aceasta cauza trece timpul foarte repede ! Multumesc inca o data esti o dulce !

      Ștergere
  13. O familie minunata !!! Doamne , cat talent si cata rabdare , felicitari din suflet !!!! Parca sunt niste papusele !!!!;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim din suflet! La capitolul rabdare stau bine intr-adevar,atata stric si tot refac pana sunt multumita de rezultat ,cu talentul nu stiu ce sa zic, cred ca am ochiul format pentru proportii si modelaje cu precizie submilimetrica, poate de aceea mi-e relativ usor, ,multumesc pentru cuvintele calde, Daiana

      Ștergere
  14. Exceptionala postare!
    Imi place tare mult ,atat tortul cat si fiecare cuvintel rostit.
    Va doresc multa sanatate ,iubire si intelepciune tuturor.Sunteti frumosi si talentati cu totii.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult de tot pentru complimentele atat de generoase , care ne onoreaza si cuvintele calde spuse din inima !Ma bucur din suflet sa cunosc oameni atat de sensibili si deosebiti!
      Multumesc frumos, cu drag,Daiana

      Ștergere
  15. ceea ce faci tu, este o arta!!Te felicit din toata inima! Dumnezeu sa binecuvinteze familia voastra! Sunteti nemaipomeniti!
    Daca iti face placere, viziteaza si bloguletul meu. Cu mult drag, Alinutzika

    RăspundețiȘtergere
  16. frumoasa familie.....cel mai frumos torttttt, figurinele sunt..immmm cred tare delicioase

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place,tortul trebuie sa fie foarte delicios,se vede, au mini du aur.

    RăspundețiȘtergere
  18. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere